Αλιασίμ: “Έτοιμος να ξεκινήσω καλά την χρονιά”

Ο 21χρονος Νο11 του κόσμου και αρχηγός της ομάδας του Καναδά για το ATP Cup Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ μίλησε ενόψει του πρώτου ματς που θα δώσει κόντρα στις ΗΠΑ την Κυριακή (2/1).

“Δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά” είπε ο Αλιασίμ. “Νομίζω ότι είναι παρόμοια διοργάνωση με τα υπόλοιπα ομαδικά τουρνουά που είχαμε στο παρελθόν”

“Θα παρακολουθώ τους αγώνες του Ντένις Σαποβάλοφ, αλλά όταν έρθει η ώρα να προετοιμαστώ για τους δικούς μου, θα

το κάνω. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, απλά εστιάζουμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε ατομικά και προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα που παίζουμε. Λατρεύω αυτό το τουρνουά… Νομίζω ότι είναι καλό για το άθλημα και είναι καλό για εμάς τους παίκτες να ξεκινήσουμε τη χρονιά με αυτόν τον τρόπο” δήλωσε ενθουσιασμένος ο Καναδός.

Για τα επερχόμενα ματς μίλησε και το άλλο αστέρι της ομάδας Ντένις Σαποβάλοφ Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Το διπλό είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη διοργάνωση. Προφανώς, είναι εκείνο που καθορίζει το ποια ομάδα θα φύγει με τη νίκη. Οπότε, είναι υπέροχο να έχεις τρία, τέσσερα παιδιά που μπορούν να παίξουν διπλά και να παίξουν πολύ καλά” είπε ο Ντένις.

“Το να παίζουμε όλη τη χρονιά βοηθάει πολύ, αλλά έχουμε σπουδαίους παίκτες και όλοι μπορούν να παίξουν διπλά. Νομίζω ότι έχουμε μεγάλη ποικιλία στην ομάδα”

Ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, την Γερμανία και την Μεγάλη Βρετανία στη φάση των ομίλων.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Αλιασίμ: “Έτοιμος να ξεκινήσω καλά την χρονιά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα