Στην Ισπανία για πρωτοχρονιά ο Τζόκοβιτς (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναχώρησε από το Βελιγράδι για την Ισπανία, όπου θα γιορτάσει την πρωτοχρονιά μαζί με την οικογένειά του. Τώρα από εκεί και πέρα είναι άγνωστό αν στη συνέχεια θα ταξιδέψει για τη Μελβούρνη για το πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Ο Νο1 του κόσμου βρέθηκε μαζί τον Ισπανό Κάρλος Γκόμεζ-Ερέρα, τον οποίον είχε παρτενέρ στα διπλά στο τουρνουά της Μαγιόρκα τον περασμένο Ιούνιο, στη μοναδική διοργάνωση που

συμμετείχε πριν από το Wimbledon.

Someone’s in Marbella! #djokovic
Footage from yesterday!

: https://t.co/rkLdrek4Sw pic.twitter.com/g8R0GFSroS

— Julie (@NDjokofan) December 31, 2021

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα σέρβικα ΜΜΕ ο Τζόκοβιτς δεν θα συμμετάσχει στο Australian Open, μετά από την απόρριψη της αίτησης για ιατρική εξαίρεση από την ειδική επιτροπή, χωρίς όμως αυτή η είδηση να έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Νο1 του κόσμου έχει αποσυρθεί ήδη από το ATP Cup, χωρίς να έχει εξηγήσει τους λόγους, ενώ συνεχίζει να κρατάει τα χαρτιά του κλειστά όσον αφορά τη συμμετοχή του στη Μελβούρνη γεγονός που έχει δημιουργήσει εικασίες για τις επόμενες κινήσεις του Σέρβου.

Σε περίπτωση που τελικά ο Τζόκοβιτς αγωνιστεί στο Australian Open τότε θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 10ο τίτλο στο τουρνουά (4ο συνεχόμενο), αλλά κυρίως να φτάσει του 21 τίτλους σε Grand Slam κάτι που θα τον φέρει στην κορυφή της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδαλ που έχουν από 20.

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Στην Ισπανία για πρωτοχρονιά ο Τζόκοβιτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα