Και ξαφνικά… εκτός Αδελαΐδας η Μουγκουρούθα

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, απέσυρε τη συμμετοχή της από το 500άρι τουρνουά της Αδελαΐδας, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα (3-9/1).

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης, η Ισπανίδα, Νο3 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη και πρωταθλήτρια στα WTA Finals του 2021, ακολούθησε τον δρόμο των Μπελίντα Μπέντσιτς και Γελένα Οσταπένκο, θέτοντας εαυτόν εκτός τουρνουά, τέσσερις μέρες πριν

την έναρξη της νέας σεζόν.

Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα, η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) να αναμένεται να βρεθεί στο Νο3 του ταμπλό, πίσω μόνο από τις Άσλεϊ Μπάρτι και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Το μεγάλο ερώτημα, έχει να κάνει με το αν η Μουγκουρούθα βρέθηκε θετική στην Covid-19 και απέσυρε τη συμμετοχή της από το Adeilade International 1, ή απλά δεν νιώθει έτοιμη να ξεκινήσει τόσο νωρίς τις υποχρεώσεις της στη νέα χρονιά.

Αν συμβαίνει το πρώτο, τότε η συμμετοχή της στο επικείμενο Αυστραλιανό Όπεν (17-30/1), θα τεθεί εν αμφιβόλω.

Στο προκριματικό ταμπλό της Αδελαΐδας θα αγωνιστεί και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που το πρωί της Πέμπτης προπονήθηκε με την Νο24 τενίστρια του κόσμου και φιναλίστ στο Αμερικανικό Όπεν 2021, Άνι Λέιλα Φερνάντεζ.

The post Και ξαφνικά… εκτός Αδελαΐδας η Μουγκουρούθα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα