Ούτε τώρα “ξύπνησε” ο Ντίμι

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Miami Open με ευρεία νίκη επί του Φελισιάνο Λόπεζ, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ απογοήτευσε στη συνέχεια χάνοντας από τον Τζόρνταν Τόμσον…

Δεν λέει να μπει στον “ίσιο δρόμο” ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Δεν μιλάμε πλέον για μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, μιλάμε για μια μακροχρόνια κατάσταση ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που ξεκίνησε στις αρχές του 2018 και συνεχίζεται έναν και πλέον χρόνο αργότερα.

Ο 27χρονος Βούλγαρος τενίστας, Νο29 στον κόσμο πλέον, έχασε τον δεύτερό του αγώνα στο Miami

από τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμσον, Νο77 της παγκόσμιας κατάταξης με 7-5, 7-5 και αποκλείστηκε, πρόωρα φυσικά, από ακόμα μια διοργάνωση ATP.

Αυτό ήταν το πρώτο τουρνουά του Ντίμι μετά το Αυστραλιανό Όπεν καθώς αντιμετώπισε και κάποια θέματα τραυματισμού που τον έθεσαν εκτός περίπου δύο μήνες.

Και στα δύο “κλειστά” σετ, ο Ντιμιτρόφ τα πήγε πολύ άσχημα προς το τέλος τους χάνοντας διαρκώς το σερβίς του στις πιο πιεστικές στιγμές του ματς.

Άξια αναφοράς είναι η τρομερή πορεία του Τόμσον μέχρι στιγμής στη διοργάνωση καθώς ο Αυστραλός έχει αποκλείσει τους Χατσάνοφ και Ντιμιτρόφ στην πορεία προς τον τέταρτο γύρο όπου περιμένει τον Κέβιν Άντερσον!

Ο Νοτιοαφρικανός, όπως και ο Ντιμιτρόφ, δεν έχει αγωνιστεί πολύ το 2019, το Μαϊάμι είναι το πρώτο του τουρνουά μετά το Αυστραλιανό Όπεν, αλλά τουλάχιστον επέστρεψε σε winning mode κερδίζοντας τον Ζοάο Σόουζα με 6-4, 7-6(6) σώζοντας και δύο set point του Πορτογάλου στο δεύτερο σετ.

Δευτέρα, 25/3: 3ος γύρος Miami Masters

Thompson (Australia) beat Dimitrov (Bulgaria) 7-5 7-5
Αnderson (S. Africa) beat Sousa (Portugal) 6-4 7-6(6)

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ούτε τώρα “ξύπνησε” ο Ντίμι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα