Η διαμάχη του Τζόκοβιτς με διαιτητή

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να κέρδισε τον Φεντερίκο Ντελμπόνις το βράδυ της Κυριακής, όμως για να φτάσει στην πρόκριση, χρειάστηκε να περάσει τα πάνδεινα. Μεταξύ αυτών, και η διαμάχη του με τον umpire της αναμέτρησης…

Ο Σέρβος πρωταθλητής, έφτασε στα όριά του χθες βράδυ στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι. Πιο συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή του αγώνα του κόντρα στον Φεντερίκο Ντελμπόνις, διότι δεν υπήρχε ικανός φωτισμός στο court.

Ο Νόλε σέρβιρε για την κατάκτηση του πρώτου σετ

(5-3), όμως είδε τον Αργεντινό αντίπαλό του να του σπάει το σερβίς. Αυτό, ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το ξέσπασμα του Τζόκοβιτς προς τον διαιτητή δεν άργησε να έρθει, και κατά την διάρκεια του changeover, ο Νο1 τενίστας του κόσμου μίλησε πολύ έντονα στον umpire, απειλώντας τον μέχρι και με αποχώρηση από τον αγώνα, αν δεν ανάψουν περισσότεροι προβολείς!

“Γιατί δεν ήταν αναμμένοι οι προβολείς από την αρχή ;”, αναρωτήθηκε ο Τζόκοβιτς, με τον διαιτητή να απαντά: “Δεν είναι απόφασή μου. Από την στιγμή που διαμαρτυρήθηκες, τους είπα να τους ανάψουν”.

“Αν δεν ανάψουν, δεν συνεχίζω να παίζω. Είναι σκοτάδι. Δεν βλέπω”, είπε ο Σέρβος στη συνέχεια σε έντονο ύφος, με τον umpire να διαβεβαιώνει πως όσο πιο σύντομα γίνεται, θα αποκατασταθεί ο φωτισμός. Έτσι κι έγινε.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η διαμάχη του Τζόκοβιτς με διαιτητή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα