Ούτε ο Σίνερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

16:03 7/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό instagram, ο Ιταλός ανακοίνωσε την απόφαση του να μην πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο στο τέλος του μήνα. 

Σε αντίθεση με, άλλες περιπτώσεις ο Γιανίκ Σίνερ προτιμά να συνεχίσει τις προπονήσεις του προκειμένου αφήνοντας πίσω του τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων μηνών. 

“Σε

καμία περίπτωση δεν παίρνω ελαφρά αυτή την απόφαση, αλλά δεν θα πάρω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατανοώ ότι είναι τεράστιο προνόμιο και μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου και πραγματικά ελπίζω να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμα.”

“Ο λόγος πίσω από την απόσυρσή μου έχει να κάνει με την απόδοσή μου στα τελευταία τουρνουά που δεν ήταν και η καλύτερη, έτσι αποφάσισα να συγκεντρωθώ στις προπονήσεις μου και να βελτιωθώ ως παίκτης.”

“Πρέπει να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου και να δουλέψω περισσότερο πάνω στο παιχνίδι μου. Ο στόχος μου είναι η βελτίωση. Πάντα θέλω να είμαι ειλικρινής και ελπίζω να κατανοήσετε την απόφαση μου”, ανέφερε η ανακοίνωση του Ιταλού τενίστας προς του φαν του. 

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Σίνερ, την απόσυρση τους από το Τοκίο έχουν ανακοινώσει ήδη οι Ντόμινικ Τιμ, Ράφα Ναδάλ, Χουάν Μάρτιν ντελ Πότρο, Σερίνα Γουίλιαμς, ενώ πολύ πιθανή είναι και η απουσία του Νικ Κύργιος.

Το Ολυμπιακό τουρνουά στο τένις θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24/7-1/8

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jannik Sinner (@janniksin)

The post Ούτε ο Σίνερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα