Όνειρο ζωής η συνάντηση με τον Θρυλικό Πιτ

Το όνειρο του Στέφανου Τσιτσιπά να συναντήσει τον Πιτ Σάμπρας, έγινε πραγματικότητα

Η επίσκεψη του Πιτ Σάμπρας στο Indian Wells, έδωσε την ευκαιρία στον Στέφανο Τσιτσιπά να πραγματοποιήσει ένα παιδικό του όνειρο και να συναντήσει από κοντά τον πρώην G.O.A.T.

O 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, παρά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο 2ο γύρο του BNP Paribas Open, έμεινε για προπονήσεις στην Καλιφόρνια και συνάντησε το ίνδαλμά του, αναρτώντας στο Facebook

ένα εμπνευσμένο κείμενο με την αντίστοιχη φωτογραφία.

“Αυτή η φάτσα, όταν συναντάς τον πρώτο τενίστα που παρακολούθησες στην τηλεόραση. Τον άνθρωπο που σε έκανε να θες να πας να παίξεις τένις, που σε έκανε να ονειρευτείς ότι παίζεις στα μεγαλύτερα court του κόσμου, κερδίζοντας τίτλους και γίνεσαι έμπνευση για τους υπόλοιπους.

Παρότι βρισκόταν στη δύση της καριέρας του, η παιδική μου ηλικία ήταν γεμάτη από μάχες του Πιτ Σάμπρας που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αυτός ο άνθρωπος μου έδωσε κουράγιο και κίνητρο να κυνηγήσω το όνειρό μου. Ένα όνειρο που ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Είναι τιμή μου να στέκομαι δίπλα σου Πιτ.

Σ’ευχαριστώ που γέμισες την παιδική μου ηλικία με ενθουσιασμό, ελπίδα, σκληρή δουλειά και δίψα να παίξω τένις. Παραμένεις μεγάλη έμπνευση και ελπίζω να παραμείνεις για πολλές γενιές ακόμα”

The post Όνειρο ζωής η συνάντηση με τον Θρυλικό Πιτ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα