Φέντερερ: “Ο Νόβακ δεν με άκουσε για το θέμα του Κέρμοντ”

Ο Ρότζερ Φέντερερ εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το γεγονός ότι συναντήθηκαν πολύ καθυστερημένα ώστε να συζητήσουν το θέμα της παραμονής ή μη τους Κρις Κέρμοντ στην ηγεσία της ATP Tour.

Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερες ενδιαφέρουσες “ιστορίες” έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν το παρασκήνιο της απόφασης αποπομπής του Κρις Κέρμοντ στο τέλος της σεζόν από την ηγεσία της ATP.

Πολλοί

τενίστες αλλά και το Board των τουρνουά της ATP έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους για αυτήν την απόφαση την οποία έλαβε το συμβούλιο των παικτών του οποίου ηγείται ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ρότζερ Φέντερερ να κάνει κατά μέτωπο επίθεση στον 31χρονο Σέρβο για τον τρόπο που χειρίστηκε το όλο θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Φεντ κατηγόρησε τον Σέρβο για το γεγονός ότι άργησε χαρακτηριστικά να κλείσει ραντεβού συνάντησης μεταξύ τους ώστε να συζητήσουν το θέμα και όταν τελικά βρέθηκαν, οι αποφάσεις είχαν ήδη παρθεί.

“Προσπάθησα να συναντήσω τον Νόβακ πριν την προθεσμία που υπήρχε για τις αποφάσεις αυτές. Δυστυχώς δεν είχε χρόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη δικαιολογία” ανέφερε ο Ροτζ.

“Σίγουρα είχε μεγάλο μέρος σε όλη αυτή την ιστορία. Του ζήτησα να βρεθούμε, μου είπε ότι είναι πολύ απασχολημένος και όταν βρεθήκαμε όλες οι αποφάσεις είχαν παρθεί.” ανέφερε με παράπονο ο “Βασιλιάς” που δεν ανήκει πλέον στο συμβούλιο παικτών είναι όμως μια φιγούρα με επιρροή σε όλα τα θέματα που αφορούν το τένις για προφανείς λόγους.

Του λείπουν ακόμα εξηγήσεις για την αποπομπή του Κέρμοντ.

“Περιμένω να δω ποιο ήταν το κίνητρο για αυτήν την απόφαση, να μας δείξουν τι δεν έκανε καλά ο Κρις. Παλαιότερα ξέραμε τους λόγους που κάποιος έπρεπε να φύγει. Τώρα, δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Μίλησα με τον Ράφα για αυτό και έχουμε ακριβώς την ίδια άποψη. Αισθάνομαι ότι το τουρ τα πάει μια χαρά” ήταν το σαφές μήνυμα του “Μαέστρου” προς πάσα κατεύθυνση.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Ο Νόβακ δεν με άκουσε για το θέμα του Κέρμοντ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα