Θρίλερ με νικητή τον Νισιόκα – VIDEO

Νισιόκα και Αλιασίμ μας χάρισαν ένα φοβερό ματς με δραματικό φινάλε και τελικό νικητή τον Ιάπωνα

Ο 18χρονος Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ έφτασε μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας επικής ανατροπής στο 3ο σετ, όμως ο σκληροτράχηλος Γιοσιχίτο Νισιόκα ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή του σκορ, πανηγυρίζοντας μια πολύ σπουδαία νίκη!

Το Νο74 της παγκόσμιας κατάταξης, παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες να κλείσει νωρίτερα το ματς, διατήρησε τη ψυχραιμία του και μετά από 2 ώρες και 56 λεπτά, επιβλήθηκε 6-7(2), 6-4, 7-6(5)

του αντιπάλου του, εξασφαλίζοντας μια θέση στους καλύτερους “16” του Indian Wells Masters!

Ο Νισιόκα, είχε προβάδισμα 5-1 games στο 3ο σετ και τρία match points, πριν ο Αλιασίμ ανατρέψει την κατάσταση και πάρει προβάδισμα με 5-3 στο καθοριστικό tie break. Κερδίζοντας τους τέσσερις τελευταίους πόντους του ματς, ο Νισιόκα σφράγισε την πολύτιμη νίκη, πανηγυρίζοντας έξαλλα την πρόκριση στον 4ο γύρο του κορυφαίου θεσμού.

“Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε μια τέτοια κατάσταση. Αισθανόμουν νευριασμένος με τις χαμένες ευκαιρίες για match point. Έβαλα τα δυνατά μου και βρήκα τον τρόπο να κερδίσω” είπε ο 23χρονος Ιάπωνας αμέσως μετά.

Ο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ που προερχόταν από την πρώτη του Top10 νίκη, κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά στο 2ο γύρο, έπαιξε επιθετικό τένις και προηγήθηκε με σετ και με break, ωστόσο κάποια αβίαστα λάθη προς το τέλος του 2ου σετ, δεν του επέτρεψαν να αξιοποιήσει το προβάδισμά του.

Στο 3ο σετ, ο Νισιόκα είχε το πρώτο του match point σερβίροντας στο 5-1 games για την νίκη ενώ απώλεσε άλλα δύο match point στο 2-5 (15/40). Ο Αλιασίμ κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς και να το στείλει στο tie break, εκεί όπου μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 5-3! Με τέσσερις συνεχόμενους πόντους στο τέλος, ο πολύ σταθερός Νισιόκα εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμη λάθος forehand του αντιπάλου του και πανηγύρισε έντονα τη νίκη του!

Στον 4ο γύρο, ο Ιάπωνας θα αντιμετωπίσει τον lucky loser, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ο οποίος έκανε την έκπληξη κόντρα στον πρόσφατο πρωταθλητή του Rio Open, Λάσλο Τζέρε με 6-2, 7-6(3).

“Είναι τρελό από lucky loser να φτάνεις στον 4ο γύρο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχασα στον τελευταίο προκριματικό γύρο απ’τον Μάρκος Γκιρόν που έφτασε στον 3ο γύρο του κυρίως ταμπλό και λίγο έλειψε να αποκλείσει τον Μίλος Ράονιτς σήμερα. Ευτυχώς κατάφερα να μπω στο ταμπλό και το διαχειρίστηκα πολύ καλά” είπε ο 18χρονος Σέρβος που θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στο ανδρικό τένις.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Θρίλερ με νικητή τον Νισιόκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα