Οι σκέψεις του Ρότζερ για την Τιτανομαχία

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για τα πλάνα που ετοιμάζει ενόψει του μεγάλου ημιτελικού κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ, στο Wimbledon…

Το 40ο FEDAL είναι προ των πυλών και οι δυο κορυφαίοι τενίστες όλων των εποχών προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, είναι ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει περισσότερες φορές από τον καθένα το τρόπαιο στο Λονδίνο. Ο Ράφα Ναδάλ, είναι ο τενίστας που έχει αμφισβητηθεί όσο λίγοι για τις επιδόσεις του στο γρασίδι, παρά τις κατακτήσεις δυο Wimbledon.

Τι

σκέφτεται ο Ελβετός “Βασιλιάς” για την σπουδαία αναμέτρηση όμως ;

Αναλυτικά όσα είπε για τα πλάνα του ενόψει της Τιτανομαχίας:

“Όλοι ξέρουμε το παιχνίδι του Ράφα. Το ίδιο όμως κάνει κι εκείνος για το δικό μου στυλ παιχνιδιού. Εγώ για να τον αντιμετωπίσω, αμφιταλαντεύομαι τι πρέπει να ακολουθήσω είναι η αλήθεια.

Η μια οπτική είναι να δημιουργήσω μια τακτική και να την ακολουθήσω μέχρι τέλους. Η άλλη, είναι να βγω στο court και να παίξω όσο πιο επιθετικά μπορώ, γιατί είναι γρασίδι. Αν μπορεί να αμυνθεί, τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αν δεν μπορεί να αμυνθεί, τότε αυτό είναι καλό για εμένα. Θα κερδίσω

Ειλικρινά πάντως, ακόμη δεν έχω κατασταλλάξει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσω αυτό τον αγώνα. Ο Ναδάλ παίζει εξαιρετικά στο γρασίδι φέτος και θα γίνει ένα σπουδαίο ματς”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Οι σκέψεις του Ρότζερ για την Τιτανομαχία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα