Ενθουσιασμένος για το ραντεβού 11 χρόνια μετά – VIDEO

Ανυπόμονος να βρεθεί στο ίδιο court, απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, 11 χρόνια μετά τον θρίαμβό του στο Wimbledon 2008

Κάποιος άλλος στην ίδια θέση, θα έτρεμε μόνο με την ιδέα να βρεθεί αντιμέτωπος με τον κάτοχο 8 Wimbledon, στο Center Court του All England Club.

Όχι όμως ο Ράφαελ Ναδάλ…

Ο σπουδαιότερος μαχητής που έχει γνωρίσει ποτέ

το άθλημα, δηλώνει ανυπόμονος και ενθουσιασμένος για την ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ με τον Ελβετό αντίζηλό του, την Παρασκευή για τα ημιτελικά του Championships, στο ίδιο court που πριν από 11 χρόνια είχε πετύχει τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο…

“Είναι σπουδαίο το συναίσθημα να επιστρέφω στα ημιτελικά και να παίζω σε αυτό το επίπεδο τένις. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που διαχειρίστηκα το ματς. Τώρα, κάθε αγώνας με τον Ρότζερ είναι ξεχωριστή στιγμή. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί του σε αυτό το court, 11 χρόνια μετά. Σημαίνει πολλά για μένα και πιθανότατα και για εκείνον.

“Ανυπομονώ για το παιχνίδι, ανυπομονώ για την ευκαιρία να βρεθούμε ξανά αντίπαλοι. Πάντα λέω το ίδιο: σίγουρα οι πιθανότητες να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, λιγοστεύουν, όμως είμαστε ακόμα εδώ. Τώρα έχουμε άλλη μια ευκαιρία” είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ, μετά τη straight sets επικράτηση επί του Σαμ Κουέρι στα προημιτελικά.

Συνεχίζοντας την αναφορά του στο ματς με τον Φέντερερ, ο Ράφα πρόσθεσε: “Θα παίξω με τον καλύτερο τενίστα στην ιστορία στη συγκεκριμένη επιφάνεια και ξέρω πως πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις για να έχω πιθανότητες να τον κερδίσω και να προκριθώ στον τελικό”

Ο 33χρονος Ισπανός, δύο φορές πρωταθλητής στο Wimbledon (2008, 2010) είναι πολύ χαρούμενος με το επίπεδο του παιχνιδιού του.

“Πιστεύω ότι παίζω με πολύ μεγάλη ένταση, παίζω επιθετικά, σερβίρω καλά και επιστρέφω καλά τα σερβίς. Σήμερα ήταν μια μεγάλη πρόκληση απέναντι σε έναν big server, όπως ο Σαμ. Έσπασα το σερβίς του έξι φορές, που είναι πολλές για έναν τέτοιο αντίπαλο. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω”

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Ενθουσιασμένος για το ραντεβού 11 χρόνια μετά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα