Ο Στέφανος προπονείται στην Ο2 Arena – VIDEO

 Έτοιμος για το ντεμπούτο του στο ATP Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο ATP Finals, αντιμετωπίζοντας τον κακό του δαίμονα, Ντανίλ Μεντβέντεφ για την 1η αγωνιστική του Group Andre Agassi στο οποίο συμμετέχουν επίσης και οι Ράφαελ

Ναδάλ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, προπονείται στα βοηθητικά courts της O2 Arena και προετοιμάζεται για μια σπουδαία εβδομάδα στην Αγγλική πρωτεύουσα.

Είναι η εξαργύρωση της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησε, πηγαίνοντας στο Λονδίνο ως ένας από τους μόλις πέντε τενίστες που μετράνε 50+ νίκες στη φετινή σεζόν (50-24).

Ο Στέφανος πανηγύρισε δύο τίτλους στη φετινή χρονιά, Εστορίλ και Μασσαλία, φτάνοντας συνολικά τους τρεις στην καριέρα του.

Από τα highlight της σεζόν, η πορεία του έως τα ημιτελικά του Australian Open, βγάζοντας εκτός και τον Ρότζερ Φέντερερ αλλά και οι νίκες του επί των Τζόκοβιτς (Σαγκάη), Ναδάλ (Μαδρίτη).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Working hard to prepare for next week – How do you think @stefanostsitsipas98 will do? – #tsitsipas #nextgen #tennisstar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Epirus London (@epirus_london) στις 6 Νοέ, 2019 στις 12:16 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Tsitsipas serve in slow mo – Thoughts? – #tsitspas #greekfreak #tennisstar @stefanostsitsipas98

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Epirus London (@epirus_london) στις 6 Νοέ, 2019 στις 11:47 πμ PST

The post Ο Στέφανος προπονείται στην Ο2 Arena – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα