Τζόκοβιτς: “Να βρω λίγη ενέργεια ακόμη”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως συνηθίζει, θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν για το οποίο θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει όση ενέργεια του έχει απομείνει!

Το καλύτερο δυνατό φινάλε, που για αυτόν δεν είναι τίποτα άλλο από τον έκτο του τίτλο στο ATP Finals θα επιχειρήσει να κάνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε ακόμα μία καθόλα επιτυχημένη σεζόν του στο τουρ.

Καθόλα επιτυχημένη μιας και κέρδισε δύο Grand Slam και δύο Masters ενώ παρέμεινε στο Νο1 του κόσμου

σε όλη τη διάρκεια της σεζόν με εξαίρεση την εβδομάδα που διανύουμε ενώ φυσικά μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στο Λονδίνο και να τερματίσει τη σεζόν ως ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο.

“Κάθε τουρνουά χρειάζεται τις προσαρμογές του. Η επιφάνεια πάντα έχει διαφορετική ταχύτητα, η αναπήδηση της μπάλας είναι ελαφρώς διαφορετική και όλα αυτά μπορεί να επηρεάσουν πολύ το παιχνίδι σου” ανέφερε ο Νόλε.

“Ιδανικά, έχεις κάποιες μέρες προετοιμασίας στα γήπεδα που θα παίξεις για να είσαι πανέτοιμος όταν έρθει η ώρα. Εγώ, παραδοσιακά, παίζω πολύ καλά τόσο στο Παρίσι όσο και στο Λονδίνο. Νομίζω το indoor hard court ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι μου. Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση!” πρόσθεσε.

“Φυσικά, για μένα μεγάλο κίνητρο είναι να τελειώνω τη σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα. Γι’αυτό χρησιμοποιώ όση ενέργεια μου έχει απομείνει και αυτό θα κάνω και φέτος. Θέλω πάντα να μου μένει καλή αίσθηση από το φινάλε μιας σεζόν” κατέληξε ο παντοδύναμος Σέρβος.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Να βρω λίγη ενέργεια ακόμη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα