Ναβρατίλοβα για Σερίνα: “Δεν μπορεί να κερδίσει πάνω από 24”

19:06 6/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η Σερίνα Γουίλιαμς να “πιάσει” τη Μάργκαρετ Κορτ στα 24 Grand Slam τρόπαια, ενώ εμφανίστηκε απαισιόδοξη για το αν μπορεί να ξεπεράσει την θρυλική Αυστραλή.

Η 64χρονη, άλλοτε Νο1 τενίστρια στον κόσμο και κάτοχος 18 Major τίτλων, θεωρεί πως είναι εφικτή η κατάκτηση του 24ου Slam από την 39χρονη Αμερικανίδα, όμως αυτό θα είναι το… ταβάνι της.

Αναλυτικά

όσα είπε:

“Δεν νομίζω πως η Σερίνα Γουίλιαμς μπορεί να κερδίσει περισσότερα από 24 Grand Slam τρόπαια. Είναι η αλήθεια, όμως, ότι μπορεί να φτάσει τα 24.

Πίστευα πως είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο Wimbledon, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Αν είναι υγιής πάντως, το επικείμενο US Open είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που θα έχει ποτέ.

Στο μυαλό μου, είναι 50-50 οι πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο στη Νέα Υόρκη η Σερίνα.

Οι στόχοι της στο τένις δεν έχουν αλλάξει από τότε που επέστρεψε, μετά τη γέννηση του παιδιού της. Αισθάνεται ότι μπορεί να κερδίσει Slams και αυτό μου αρκεί.

Τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν απογοητευτικά όμως, από πλευράς τίτλων. Έπαιξε σε τέσσερις Major τελικούς και τους έχασε όλους.

Οι πρωταθλητές όμως, σκέφτονται ως πρωταθλητές. Θα φανεί αν τα καταφέρει σε λίγες εβδομάδες”.

The post Ναβρατίλοβα για Σερίνα: “Δεν μπορεί να κερδίσει πάνω από 24” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα