Ντουμπάι: Εύκολα στα προημιτελικά ο Ρούμπλεφ (vids)

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ χρειάστηκε 68 λεπτά και από ένα break σε κάθε set για να επικρατήσει του Γάλλου και Νο68 του κόσμου Αρθούρ Καζό με 6-4, 6-4 εξασφσλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Ντουμπάι για 5η σερί φορά. 

Rublev runs RIOT

A flawless display from @AndreyRublev97 as he defeats Cazaux 6-4 6-4 to make the #DDFTennis Quarter-Finals! pic.twitter.com/tv8QlpL277

Tennis TV (@TennisTV) February 28, 2024

Ο πρωταθλητής του 2022 και περσινός φιναλίστ, βρήκε λύσεις όταν χρειάστηκε στο εξαιρετικό service του Γάλλου (16 άσοι) και δείχνοντας μεγαλύτερη συνέπεια στο δικό του (δεν απειλήθηκε με break σε κανένα σημειό του αγώνα), έφτασε στη νίκη. 

Αυτή ήταν η 13η νίκη στη σεζόν για τον 26χρονο (13-3), αλλά και η 16η στο Ντουμπάι (16-3), ενώ παράλληλα έφτασε στο 12-1 κόντρα σε παίκτες εκτός 50άδας από το US Open του περασμένου Σεπτεμβρίου (κέρδισε και παλι τον Καζό), με τη μοναδική του ήττα να ειναι αυτή την περασμέμη εβδομάδα στην Ντόχα από τον Γιάκουμπ Μένσικ. 

Ο Ρούμπλεφ κέρδισε το 82% των πόντων πίσω από το πρώτο service (31/38) και το 60% στο δεύτερο (9/15), ενώ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις 2 από τις 6 ευκαιρίες που είχε για break στο service του Καζό. 

Το ένα από τα δύο break του Ρούμπλεφ ήρθε με το “καλημέρα” στην αναμέτρηση, με τον Ρώσο να κάνει το 1-0 και αμέσως μετά με love-game να κατακτά και το 2ο game (2-0). Από εκεί και περά και οι δύο παίκτες κράτησαν το service τους με τον Ρούμπλεφ να κλείνει το set μετά από 2 set-points (1-0). 

Το 2ο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε με τους Ρούμπλεφ και Κάζο να κατακτούν από 3 games (3-3), με τον Ρώσο να φτάνει στο break αμέσως μετά (4-3) και με εύκολο hold στη συνέχεια να κάνει το 5-3. 

Ο Καζό μείωσε σε 5-4 σβήνοντας 2 match-points, όμως ο Ρούμπλεφ αμέσως μετά με ένα ακόμα έυκολo hold σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά της Πέμπτης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Μποόυτικ φαν ντε Σάντσχουλπ, είτε τον Σεμπάστιαν Κόρντα. 

DUBAI CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOULBES | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Εύκολα στα προημιτελικά ο Ρούμπλεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα