Τσιτσιπάς: Τα πρώτα 5,000$ για τους πληγέντες του Otis (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Abierto Mexicano την Τρίτη, κερδίζοντας ελεγχόμενα με 6-3, 6-4 τον Ρομάν Σαφιούλιν στην πρεμιέρα του στο Ακαπούλκο.

Σερβίροντας πολύ καλά, όταν το χρειαζόταν, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλό του, σβήνοντας τη μοναδικό break point του Σαφιούλιν στο ματς.

Παράλληλα, ο Τσιτσιπάς έβγαλε 5 άσους στον αγώνα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν τα πρώτα 5,000$ για την ανακούφιση των πληγέντων από τον φονικό τυφώνα Otis που έπληξε την περιοχή το 2023 και στοίχισε

τη ζωή σε περισσότερους από 80 ανθρώπους.

Οι Μεξικανοί πανηγύριζαν κάθε άσο που έβγαζε ο 25χρονος άσος…

“Ελπίζω να βγάλω περισσότερους στη συνέχεια και να συνεισφέρω περισσότερο στην κοινότητα” είπε ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά.

Stefanos Tsitsipas habla respecto a la derrota en dobles y los 5 mil dólares que donó a Acapulco por sus 'aces' pic.twitter.com/TbUk0Ui03t

— Universal Deportes (@UnivDeportes) February 28, 2024

Για την πρεμιέρα του στο Ακαπούλκο, ο Στέφανος δήλωσε ικανοποιημένος που κατάφερε να ξεπεράσει έναν επικίνδυνο αντίπαλο στο πρώτο του ματς.

“Ήταν από αυτούς τους πρώτους γύρους που σου τυχαίνει ένας δυνατός αντίπαλος και πρέπει να ξεκινήσεις δυνατά από την αρχή. Ο Ρομάν είναι ένας τενίστας που του αρέσουν αυτές οι επιφάνειες. Παίρνει τη μπάλα γρήγορα και σε κρατάει πίσω. Αυτό έπρεπε να αντιμετωπίσω σήμερα και νομίζω τα πήγα αρκετά καλά.

“Σέρβιρα πολύ καλά στις κρίσιμες στιγμές. Δεν τον άφησα να κάνει πολλά. Τον είχα συνέχεια σε κίνηση και έπαιξα με βάθος και καλές τοποθετήσεις” είπε στην on court συνέντευξή του.

Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα πρωταθλητή, ο Ιταλός qualifier, Φλάβιο Κόμπολι Νο69 στον κόσμο που κέρδισε 2-1 σετ τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ στον 1ο γύρο. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:30GR-Cosmote TV).

Ο Τσιτσιπάς κρατάει στα χέρια του την επιστροφή του στο Top10 αφού με μια πορεία στα ημιτελικά του Ακαπούλκο, εξασφαλίζει την επάνοδό του στην κορυφαία 10αδα της ATP Rankings.

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Τσιτσιπάς: Τα πρώτα 5,000$ για τους πληγέντες του Otis (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα