Ακαπούλκο: O Τσιτσιπάς κόντρα στον Κομπόλι για την 8άδα

Μετά από την άνετη πρεμιέρα στο Ακαπούλκο, απέναντι στον Ρομάν Σαφιούλιν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη τα ξημερώματα της Πέμπτης (όχι πριν τις 03:30 GR), κόντρα στον προερχόμενο από τα προκριματικά Ιταλό και Νο69 του κόσμου, Φλάβιο Κομπόλι, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά για 3η σερί φορά. 

Ο Κομπόλι, ο οποίος θα αγωνιστεί απέναντι στον Τσιτσιπά για 1η φορά στην καριέρα του, έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, έχοντας φτάσει στον 3ο γύρο του Australian Open

(ξεκινώντας από τα προκριματικά), κερδίζοντας μάλιστα στην πρεμιέρα τον Νίκολας Τζάρι, έφτασε στα προημιτελικά του indoor τουρνουά στο Μονπελιέ βγάζοντας εκτός από τον 1ο γύρο τον Γκαέλ Μονφίς, ενώ προχώρησε στην 8άδα και στο τουρνουά του Delray Beach Open.

Για τον Τσιτσιπά αυτή θα είναι η 29η φορά που αντιμετωπίζει Ιταλό παίκτη στο Tour, με τον Έλληνα τενίστα να μετράει 23-5, με τις 3 από τις 5 ήττες να προέρχονται από τον Γιάνικ Σίνερ. 

Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας του τουρνουά στο Ακαπούλκο θα ανοίξουν στις 02:00 GR, ο κάτοχος του τίτλου Άλεξ ντε Μινόρ που θα παίξει απέναντι στον Αυστριακό Σεμπάστιαν Όφνερ στην 1η μεταξύ τους συνάντηση, ενώ αμέσως μετά το παιχνίδι του Τσιτσιπά θα αγωνιστούν (όχι πριν τις 05:00 GR) ο Χόλγκερ Ρούνε με τον Αλεκσάνταρ Κοβάσεβιτς, στο τελευταίο ματς της ημέρας στο κεντρικό court. 

Στο Grandstand θα διεξαχθούν τα άλλα 3 παιχνίδια για τη φάση των “16” με την αυλαία να ανοίγουν (02:00 GR) οι Φράνσις Τιάφο και Ντόμινικ Κέπφερ, αμέσως μετά θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Μπεν Σέλτον με τον Ματέο Αρνάλντι, ενώ στη συνέχεια ο φιναλίστ του Λος Κάμπος την περασμένη εβδομάδα, Κάσπερ Ρουντ θα κοντραριστεί με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Στο Cancha 1 θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα 2 παιχνίδια για τη φάση των “16” με τον lucky loser Γιοσιχίτο Νισιόκα να αντιμετωπίζει τον Τζακ Ντρέιπερ (02:00 GR), ενώ ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρεμιέρας, Ντάνιελ Αλτμάιερ, θα παίξει κόντρα στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς. 

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Ακαπούλκο: O Τσιτσιπάς κόντρα στον Κομπόλι για την 8άδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα