Γλασκώβη: Εκτός κυρίως ταμπλό ο Σκορίλας

Δεν τα κατάφερε ο Αλέξανδρος Σκορίλας στην πρεμιέρα του στα προκριματικά του Lexus Glascow Challenger, καθώς ηττήθηκε και έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό. Αυτή ήταν η παρθενική συμμετοχή του 23χρονου Έλληνα τενίστα σε Challenger τουρνουά.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος έχασε από τον 30χρονο Πολωνό, αλλά και No3 του προκριματικού ταμπλό, Φιλίπ Πελιβό, με 6-2, 6-3, μετά από μία ώρα και 7 λεπτά αγώνα στο Court 6, και έτσι αποκλείστηκε

από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο πρώτο set, ο No447 του κόσμου ξεκίνησε με break και hold, ο Σκορίλας μείωσε με δικό του service game, αλλά δίχως να χάσει πόντο στο 4ο game ο Πολωνός ανέκτησε την ασφαλή διαφορά (3-1). Με νέο break μεγάλωσε την απόσταση, και διαχειριζόμενος το πρώτο μέρος μέχρι τέλους πήρε προβάδισμα νίκης (6-2).

Με την έναρξη του δεύτερου set ο Σκορίλας έσβησε BP και προηγήθηκε, και στη συνέχεια πίεσε για δικό του break αλλά δεν ευτύχησε να το πραγματοποιήσει (1-1). Αμφότεροι υπερασπίστηκαν το service τους στη συνέχεια (2-2), και ο Πελιβό με ένα ακόμα break, αλλά και ένα καθοριστικό hold, πήρε διαφορά ασφαλείας (4-2).

Μείωσε ξανά ο No3 της Ελλάδας από το service του, όμως ο Πολωνός με νέα υπεράσπιση, αλλά και διπλό MP στο φινάλε έφτασε στη νίκη, και απέχει μία ακόμα από την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Γλασκώβης (6-3). Αυτή ήταν η δεύτερη αναμέτρησή τους μετά τον αγώνα στο Ηράκλειο το 2022, όπου ο Πελιβό είχε κερδίσει στα 3 sets.

The post Γλασκώβη: Εκτός κυρίως ταμπλό ο Σκορίλας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα