Ντέρμπι με φόντο τα ημιτελικά

Η προημιτελική δράση συνεχίζεται την Πέμπτη στο Μαϊάμι με τους δύο τελευταίους αγώνες για τους “8” της διοργάνωσης

Οι “παλιοί” Φέντερερ-Άντερσον και οι NextGen Σαποβάλοφ-Τιαφό, θα διεκδικήσουν τα δύο εναπομείναντα εισιτήριο για τους “4” καλύτερους του Miami Open.

Ρότζερ Φέντερερ και Κέβιν Άντερσον θα αναμετρηθούν στο βραδινό πρόγραμμα της Πέμπτης (01:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), στην 6η μεταξύ τους συνάντηση στο

tour και παρά το σχεδόν τέλειο ρεκόρ του Ελβετού κόντρα στο Νοτιοαφρικανό (5-1), όλοι θυμήθηκαν την περσινή επική νίκη του ξανθομάλλη άσου στα προημιτελικά του Wimbledon με 13-11 στο 5ο σετ.

Το ίδιο θυμήθηκε και ο Φέντερερ στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τη νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ και την επισφράγιση του ραντεβού με τον Άντερσον στους “8” του Μαϊάμι.

“Αν με κερδίσεις στο Wimbledon, έχεις την προσοχή μου. Από αυτή την οπτική, ξέρω τι να περιμένω αύριο. Τα παιχνίδια κόντρα στον Κέβιν μπορεί να είναι εξαιρετικά κλειστά, λόγω της ικανότητάς του στο σερβίς. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί αύριο το ματς” είπε ο 37χρονος Ελβετός ενόψει της σημερινής μονομαχίας.

Μετά τη δύσκολη πρεμιέρα στο Μαϊάμι κόντρα στον Άλμποτ, ο Φέντερερ παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος στα παιχνίδια του στο Μαϊάμι, με αποκορύφωμα την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Μεντβέντεφ.

Από την άλλη, ο Άντερσον αγωνίζεται στο πρώτο του τουρνουά μετά το Αustralian Open, προερχόμενος από δίμηνη απουσία λόγω προβλήματος tennis elbow. Αν και δεν είχε κάποιον αξιόλογο αντίπαλο στην πορεία μέχρι τους “8” (Μουνάρ, Σόουζα, Τόμπσον), ο Νοτιοαφρικανός μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος για οποιονδήποτε αντίπαλο, χάρη στο σερβίς του και τα επιθετικά του groundstrokes.

Νωρίτερα (21:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), Ντένις Σαποβάλοφ και Φράνσις Τιαφό θα αναμετρηθούν για 3η φορά, με το σκορ να είναι ισόπαλο 1-1 στις δύο προηγούμενες hard court αναμετρήσεις τους.

“Πάντα είναι διασκεδαστικό να παίζω με τον Φράνσις. Είμαστε καλοί φίλοι και τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Θα γίνει σπουδαίος πρωταθλητής και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Και οι δύο είμαστε shotmakers οπότε είμαι έτοιμος να το διασκεδάσω” είπε ο 19χρονος Καναδός.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Το σημερινό πρόγραμμα στους Κήπους του Μαϊάμι, περιλαμβάνει και τους δύο ημιτελικούς των γυναικών.

Την αρχή (19:00GR) θα κάνει η αναμέτρηση των δύο αουτσάιντερ, Άσλει Μπάρτι με την Ανέτ Κονταβέιτ και θα ακολουθήσει στο βραδινό πρόγραμμα το Top5 ντέρμπι ανάμεσα στην Σιμόνα Χάλεπ και την Καρολίνα Πλίσκοβα.

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Ντέρμπι με φόντο τα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα