Βήμα-βήμα για την υπεράσπιση – VIDEO

Δύο νίκες μακριά από την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του στο Μαϊάμι, ο Τζον Ίσνερ

Έχοντας απέναντί του τον τενίστα που απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον προηγούμενο γύρο, ο Τζον Ίσνερ όφειλε να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί για να ξεπεράσει το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, θέλοντας να συνεχίσει τον δρόμο της υπεράσπισης του τίτλου στο Μαϊάμι.

Ο 32χρονος Αμερικανός τα κατάφερε μετά από δύο κλειστά σετ, βγάζοντας τον καλύτερό του εαυτό στις κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης.

Το

Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 7-6(1), 7-6(5) του Ισπανού και προκρίθηκε στους “4” καλύτερους του Μαϊάμι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά στην καριέρα του, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με το παιδί θαύμα του παγκοσμίου τένις, Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ.

Ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη του Ίσνερ στο Μαϊάμι ενώ κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου σερί έχει ρεκόρ 10-1 στα tie breaks (7-0 φέτος).

Ο Ίσνερ έβγαλε 24 άσους στο ματς και έσωσε μια και μοναδική ευκαιρία για break του Μπαουτίστα στο 2ο σετ, φτάνοντας στη νίκη μετά από 1 ώρα και 45 λεπτά αγώνα.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Βήμα-βήμα για την υπεράσπιση – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα