Ντελ Πότρο: Αυτό δεν είναι φορχαντ, είναι αριστούργημα

Ο 32χρονος Αργεντίνος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από συνεχόμενους τραυματισμούς, που του έχουν στερήσει το δικαίωμα να βρεθεί εντός courts, όμως ποιος μπορεί να μην αναπολεί το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του, που δεν είναι άλλο από το φορχαντ.

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έχει παίξει κατά καιρούς εντυπωσιακό τένις, με τον ίδιο να επιθυμεί να ολοκληρώσει τη καριέρα του, όντας στα courts. Οι συνεχόμενοι πολλοί τραυματισμοί του έχουν στερήσει αυτό το δικαίωμα σε ένα μεγάλο διάστημα της καριέρας του, ωστόσο όλοι μας ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά

να αγωνίζεται.

Ο Αργεντίνος «γίγαντας» έχει αποδείξει τη ποιότητα του αρκετές φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν ήταν τόσο ευάλωτος σε τραυματισμούς η ιστορία ενδεχομένως να είχε γραφτεί διαφορετικά για τον ίδιο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του στο παιχνίδι, το οποίο πολλές φορές σου δημιουργεί την εντύπωση ότι πρόκειται για μια «σφυριά», είναι το φορχαντ του. Ο Ντελ Πότρο, μας έχει χαρίσει μερικές μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια αγώνων του, με αυτό το ασύλληπτο δεξί φορχαντ να παραμένει ασυναγώνιστο.

Μερικά από τα πιο εκπληκτικά του χτυπήματα θα απολαύσουμε στο παρακάτω βίντεο.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ντελ Πότρο: Αυτό δεν είναι φορχαντ, είναι αριστούργημα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα