Ντεμπούτο με νίκη για την Οσάκα… στην πόλη της

Η Ναόμι Οσάκα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Pan Pacific Open της Ιαπωνίας, κερδίζοντας στα δυο σετ την Βικτόρια Τόμοβα. Συνεχίζουν, επίσης, Κέρμπερ και Κις…

Πως θα μπορούσε να μην ξεκινήσει με νίκη η Νο4 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης, αγωνιζόμενη στην πόλη Οσάκα, της Ιαπωνίας.

Το Νο1 του ταμπλό, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην 24χρονη Βουλγάρα, Βικτόρια Τόμοβα και μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, επιβλήθηκε με 7-5, 6-3, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει

μια εκ των Γιούλια Πουτίντσεβα και Βάρβαρα Φλινκ, με την πρώτη φυσικά, να είναι το μεγάλο φαβορί για να “κλείσει” το ραντεβού της κόντρα στην Οσάκα.

.@Naomi_Osaka_ moves on!

The @torayppo No.1 seed defeats qualifier Viktoriya Tomova 7-5, 6-3. pic.twitter.com/7OSbuYJ57u

WTA (@WTA) 18 Σεπτεμβρίου 2019


Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Τετάρτης, ξεχωρίζουν οι νίκες των Μάντισον Κις και Αντζελίκ Κέρμπερ, καθώς και ο αποκλεισμός της Σου Γουέι Σιέχ, που κατ’ εξοχήν τα πηγαίνει καλά σε Ασιατικά τουρνουά, στα οποία αγωνίζεται.

Η Κις αρχικά, απέκλεισε με 5-7, 6-0, 6-4 την Ζαρίνα Ντιγιάς και προκρίθηκε στις “8” καλύτερες του θεσμού, όπου θα παίξει κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ, στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης φάσης.

Η Γερμανίδα από την πλευρά της, κέρδισε το πρωί της Τετάρτης, την Αμερικανίδα Νικόλ Γκιμπς με σκορ 6-2, 6-4.

Τέλος, στο ντέρμπι 2ου γύρου, ανάμεσα στην Ελίζ Μέρτενς και την Σου Γουέι Σιέχ, η Βελγίδα υπερίσχυσε και προκρίθηκε στα προημιτελικά, επικρατώντας της αντιπάλου της με 6-3, 1-6, 6-2.

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντεμπούτο με νίκη για την Οσάκα… στην πόλη της appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα