Τσιτσιπάς: “Όνειρο ζωής να παίζω με Ρότζερ, Ράφα”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαρακτήρισε όνειρο ζωής τη συμμετοχή του στην ίδια ομάδα με τους Φέντερερ, Ναδάλ ενόψει του Laver Cup

Έτοιμος για ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στη διοργάνωση του Laver Cup είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Γενεύη και προετοιμάζεται για το τριήμερο event στην Ελβετία.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, αφού έδωσε τα μέγιστα στην πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας

στο Davis Cup στο Τατόι, θα δώσει για πρώτη φορά το παρόν στην πρωτοποριακή διοργάνωση προς τιμήν του Ροντ Λέιβερ.

Το Νο7 του κόσμου, θα είναι στην Team Europe μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τιμ, Ζβέρεφ, Φονίνι και Μπαουτίστα Αγκουτ και χαρακτήρισε όνειρο την κοινή του παρουσία μαζί με τους δύο Θρύλους του αθλήματος.

“Είναι πολύ ξεχωριστό να έχουμε τους Ρότζερ και Ράφα στην ίδια ομάδα. Θα το χαρακτήριζα ως όνειρο ζωής να μοιράζομαι το γήπεδο με αυτούς τους δύο και να προσπαθώ να μάθω όσο περισσότερο μπορώ.

“Ανυπομονούσα εδώ και καιρό γι’αυτό το τουρνουά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της ομάδας. Είναι πολύ ωραία που βρίσκομαι για πρώτη φορά στη Γενεύη. Μου αρέσει πολύ η Ελβετία σαν χώρα, είναι σπουδαίο μέρος. Ο κόσμος είναι καλός και λατρεύει το τένις. Είναι τιμή μου να παίζω στο Laver Cup” είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος.

Ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε στο κεντρικό court της Palexpo την Τρίτη, μαζί με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#lavercup @stefanostsitsipas98 & @rogerfederer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis24 (@tennis24gr) στις 17 Σεπ, 2019 στις 9:55 πμ PDT

The post Τσιτσιπάς: “Όνειρο ζωής να παίζω με Ρότζερ, Ράφα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα