Νισικόρι: “Νιώθω έτοιμος για τον Φέντερερ”

10:49 9/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, αναζητά ο Κέι Νισικόρι

Μέχρι τώρα, ο Ρότζερ Φέντερερ δεν έχει προβληματιστεί καθόλου στην προσπάθεια προς τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και 9ο στο Wimbledon!

Αυτό θα προσπαθήσει να αλλάξει ο Κέι Νισικόρι όταν αντιμετωπίσει τον Βασιλιά του αθλήματος στους προημιτελικούς της Τετάρτης στο Λονδίνο, νιώθοντας έτοιμος για την προσωπική υπέρβαση.

“Είμαι βέβαιος ότι θα είναι δύσκολο, όμως νιώθω ότι παίζω με μεγάλη αυτοπεποίθηση και παίζω πολύ

καλά” είπε ο Νισικόρι μετά τη νίκη επί του Κουκούσκιν τη Δευτέρα, για τον 4ο γύρο του Championships.

Ο 28χρονος Ιάπωνας έχει φτάσει σε 12 προημιτελικούς Grand Slam στην καριέρα του, όμως μόλις σε τρεις περιπτώσεις έχει καταφέρει να προχωρήσει πέρα από τους “8” (όλες στο US Open).

“Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα γιατί συνέχεια κολλάω στα προημιτελικά στα Grand Slam. Ο επόμενος στόχος είναι να βρεθώ στα ημιτελικά ή τον τελικό. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο γιατί, πιθανότατα θα χρειαστεί να αποκλείσω κάποιον από τους Top 3 (Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ) οι οποίοι ακόμα κυριαρχούν στο παιχνίδι”

Από τις 10 φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι (7-3 υπέρ του Φέντερερ), μόλις μια είναι σε Grand Slam τουρνουά όταν ο Ελβετός κέρδισε πολύ δύσκολα στα πέντε σετ τον Ιάπωνα, στον 4ο γύρο του Australian Open 2017.

“Είμαι χαρούμενος που θα παίξω με τον Ρότζερ γιατί πιστεύω ότι είμαι σε καλή φόρμα τώρα. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσω” είπε.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Νισικόρι: “Νιώθω έτοιμος για τον Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα