Δεν παίζει Τορόντο και Σινσινάτι ο Φέντερερ

13:46 6/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από τα δύο συνεχόμενα Masters τουρνουά, σε Τορόντο και Σινσινάτι καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση, λόγω της υποτροπής του τραυματισμού του στο γόνατο.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά το Wimbledon απέσυρε τη συμμετοχή

του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά από την εξέλιξη της απόσυρσης από τα δύο Masters τουρνουά, η συμμετοχή του στο US Open (30/08) κρίνεται απίθανη.

Εκτός του Φέντερερ, άλλοι τέσσερις κορυφαίοι τενίστες δεν θα δώσουν το παρόν στα γήπεδα του Τορόντο μεταξύ των οποίων και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

“Δυστυχώς θα πρέπει να αποσυρθώ από το National Bank Open. Ήταν έντονες οι τελευταίες εβδομάδες και μετά την εκπληκτική μου εμπειρία στους Ολυμπιακούς, θα χρειαστεί να ξεκουραστώ για να είμαι απόλυτα έτοιμος για τη συνέχεια του Αμερικανικού swing. Ήταν δύσκολη απόφαση γιατί έχω σπουδαίες αναμνήσεις από τον Καναδά” παραδέχθηκε ο Γερμανός.

Εκτός διοργάνωσης έμειναν και οι Μίλος Ράονιτς, Ματέο Μπερετίνι και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τόκιο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

The post Δεν παίζει Τορόντο και Σινσινάτι ο Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα