Ναδάλ: “Η συμμετοχή στην Ντόχα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή”

Η Ράφα Ναδάλ μπορεί να έχει δηλωθεί στο 250άρι τουρνουά στην Ντόχα, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα (19-25 Φεβρουαρίου), ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη ξεκαθάρισε ότι αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. 

“Στο πρόγραμμά μου είναι η Ντόχα και αμέσως μετά το Indian Wells (6-17 Μαρτίου).”, είπε ο 22 φορές κάτοχος Grand Slam. “Είχα κάποια ενόχληση την τελευταία εβδομάδα και είμαι λίγο οριακά. Σε αυτό το σημείο κάθε τραυματισμός είναι ένα πισωγύρισμα όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά

σωματικά και ψυχικά.”

“Θεωρώ ότι θα είμαι στο 100% για το Indian Wells, το οποίο είναι ιδιαίτερο τουρνουά για μένα. Δεν ξέρω αν θα είναι η τελευταία φορά που θα παίξω εκεί, αλλά θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στο Indian Wells.”, είπε ο Ναδάλ στη δημοσιογράφο Άνα Παστόρ για την εκπομπή El Objective που γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Rafa Nadal στο Μάνακορ. 

“Θα ήθελα να είμαι στην Ντόχα, αλλά θα είναι μια απόφαση της τελευταίας στιγμής. Αν είναι όλα καλά θα πάω σίγουρα στο Indian Wells.”

Λίγο πριν από το Indian Wells ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ στο Λας Βέγκας (3 Μαρτίου) σε αγώνα επίδειξης ο οποίος θα μεταδοθεί από Netflix. Μετά από το Indian Wells ο Ισπανός δεν θα πάει στο Μαϊάμι, αλλά θα επιστρέψει στη χώρα του για να προετοιμαστεί για την χωμάτινη περίοδο που είναι και ο μεγάλος του στόχος. 

“Από την αρχή είχε θέσει ως στόχο να φτάσω όσο το δυνατόν υγιής στη χωμάτινη περίοδο. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να απολαύσω την clay season.”, είπε ο 37χρονος Ισπανός και 14 φορές πρωταθλητής του Roland Garros

Η ευρωπαϊκή χωμάτινη σεζόν ξεκινάει στις 7 Απριλίου με το Μόντε Κάρλο και στη συνέχεια ακολουθούν τα τουρνουά σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Ρώμη πριν από το κυρίως πιάτο του Roland Garros που θα ξεκινήσει στις 26 Μαΐου

Για την ώρα ο Ναδάλ έχει επιβεβαιώσει μόνο για το τουρνουά στη Βαρκελώνη, αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα αγωνιστεί και στην Μαδρίτη. 

The post Ναδάλ: “Η συμμετοχή στην Ντόχα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα