Η Σάκκαρη υποχωρεί από το Top-10 μετά από 2,5 χρόνια (vids)

Η ερχόμενη Δευτέρα θα βρει την Μαρία Σάκκαρη εκτός Top-10 για πρώτη φορά μετά τις 27 Σεπτεμβρίου του 2021, έπειτα από την ήττα της στο Qatar Open από την 19χρονη Τσέχα, Λίντα Νόσκοβα. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία 10αδα του κόσμου το Σάββατο στις 15 Σεπτεμβρίου μετά τη νίκη της στα ημιτελικά του τουρνουά στην Οστράβα επικρατώντας της Ίγκα Σφιόντεκ, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό. 

Ωστόσο, η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα της ήρθε τον επόμενο Μάρτιο στο

Indian Wells όπου μετά από τη νίκη της στον ημιτελικό κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα την έφερε όχι μόνο στον πρώτο της τελικό σε 1000αρι τουρνουά, αλλά και την έφερε στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης. 

Εκεί έμεινε για συνολικά 9 εβδομάδες, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανέβει ακόμα και στο Νο2, ωστόσο στις 29 Αυγούστου του 2022 ήταν η τελευταία φορά (για την ώρα) που η Σάκκαρη βρέθηκε στο Top-3 της κατάταξης στην WTA

Φυσικά, το γεγονός ότι η 28χρονη υποχωρεί από το Top-10 δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει και μάλιστα άμεσα καθώς στο τουρνουά του Ντουμπάϊ που ακολουθεί έχει να υπερασπιστεί μόλις έναν βαθμό, ενώ έχει μπροστά της την Καρολίνα Μούχοβα, η οποία δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού.

The post Η Σάκκαρη υποχωρεί από το Top-10 μετά από 2,5 χρόνια (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα