Μόντε Κάρλο: Μεσημέρι Τετάρτης με Ετσεβέρι ο Τσιτσιπάς

19:57 9/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι, ο οποίος στην πρεμιέρα του στο Μόντε Κάρλο επικράτησε του Νίκολας Τζάρι με 6-4, 7-5 παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο, αλλά και τη ρεβάνς από τον Χιλιανό για τον αποκλεισμό του (εγκατέλειψε στο 3ο set) από το τουρνουά του Μπουένος Άιρες τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Ο Αργεντινός, ο οποίος προέρχεται από τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του Χιούστον της περασμένης εβδομάδας,

θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Τσιτσιπά σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει μετά τις 13:30 GR και θα είναι ο 2ος αγώνας στο δεύτερο μεγαλύτερο court (Court des Princes), μετά από το παιχνίδι του Άλεξ ντε Μινόρ με τον Τάλλον Χρίκσπουρ (12:00 GR).

Μετά το ματς του Τσιτσιπά ακολουθεί ο αγώνας του Κάσπερ Ρουντ, με τον Αλεχάνδρο Ταβίλο, ενώ στην τελευταία αναμέτρηση του προγράμματος για το Court des Princes, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα αντιμετωπίσει τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς. 

Στο κεντρικό court (Court Rainer III) το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 12:00 GR, ο κάτοχος του τίτλου Αντρέι Ρούμπλεφ που θα αντιμετωπίσει τον Αλεξέι Πόποριν, ενώ στη συνέχεια θα κάνει πρεμιέρα ο Γιάνικ Σίνερ κόντρα στον Σεμπάστιαν Κόρντα. 

Πρεμιέρα θα κάνει και ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ που θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γκαέλ Μονφίς και Αλεξάντερ Βούκιτς, ενώ στο τελευταίο ματς της ημέρας ο Χόλγκερ Ρούνε θα παίξει κόντρα στον Ινδό Σούμιτ Ναγκάλ. 

Στο Court 2 ο Κάρεν Χατσάνοφ θα αντιμετωπίσει τον Φραντσίσκο Σερούντολο (12:00 GR), στη συνέχεια θέση στο court θα πάρουν οι Χούμπερτ Χουρκάτς και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, ενώ σε άλλα ματς της Τετάρτης, ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ θα αγωνιστεί απέναντι στον Ιταλό και lucky loser, Λορέντζο Σονέγκο, που πήρε τη θέση του Κάρλος Αλκαράθ μετά την απόσυρσή του, ενώ ο Ζιζέν Ζανγκ θα παίξει απέναντι στον Ούγκο Αμπέρ. 

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Μεσημέρι Τετάρτης με Ετσεβέρι ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα