Η Φέγενορντ θέλει να κάνει ρεκόρ μεταγραφής αυτό το καλοκαίρι! Θα είναι αυτή ο Κουλιεράκης;

18:37 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τις εμφανίσεις του έχει ανεβάσει την αξία του. Το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Εντός και εκτός ΠΑΟΚ. Εντός και εκτός Ελλάδας. Οι σκάουτ που βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα με αφορμή τα ντέρμπι, τον έβαλαν, ίσως και στην κορυφή της λίστας.

Ο Κουλιεράκης άλλωστε έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνουν οι σοβαρές ομάδες.

Αριστεροπόδαρος, σε σούπερ ηλικία, καλός παίκτης. Μεταπωλητική αξία στο 100%, μπορεί να παίξει άμεσα σε καλύτερο πρωτάθλημα από το Ελληνικό.

Το τελευταίο διάστημα η Φέγενορντ δείχνει να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του. Οι ολλανδοί θα παίξουν στο Champions League της επόμενης περιόδου. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, διέλυσαν τον Άγιαξ 6-0, στη μεγαλύτερη νίκη τους στην ιστορία στο πιο φημισμένο ντέρμπι στην Ολλανδία. Είναι στο -9 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, θα τελειώσουν τη χρονιά στη 2η θέση.

Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα λέγονται στην Ολλανδία, είναι αποφασισμένοι να ρίξουν πολλά λεφτά στην αγορά. Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Φέγενορντ είναι το καλοκαίρι του 2022 ο Ντάβιντ Χάντσκο. Ο στόπερ που θα φύγει με πολλά λεφτά για να έρθει η μεταγραφή που θα κάνει η Φέγενορντ και για αυτό τσεκάρει τον Κουλιεράκη. Για τον Χάντσκο είχαν δοθεί στην Σπάρτα Πράγας, 8,3 εκατομμύρια ευρώ.

Δυνατό ήταν και το περασμένο καλοκαίρι. Δόθηκαν 8 εκατομμύρια ευρώ στην Σερκλ Μπριζ για τον επιθετικό Ουέντα και 7,8 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιβανούνσετς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον εξτρέμ/μεσοεπιθετικό.

Το καλοκαίρι του 2024, οι άνθρωποι της Φέγενορντ θέλουν να σπάσουν αυτό το φράγμα.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα