Βιλάντερ για Μάρεϊ: “Ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές”

13:04 9/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Δηλώσεις στο Eurosport έκανε ο Ματς Βιλάντερ, μέσα στις οποίες απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τον Άντι Μάρεϊ. Ο 59χρονος Σουηδός ανέφερε πως ο άλλοτε No1 του κόσμου είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές των κορτ, και πως παρά την ηλικία του συνεχίζει να βλέπει το τένις σαν παιδί, και να προσπαθεί για το καλύτερο.

Είπε επίσης πως θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε πολλές παραπάνω κατακτήσεις Grand Slam, αν δεν βρισκόταν στην εποχή

των Big-3, ωστόσο και πάλι κατάφερε να πετύχει πολλά. Πλέον ο Μάρεϊ βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, ενώ αρκετές φορές φέτος έχει τονίσει πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

“Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν κατανοήσει σωστά τον Άντι Μάρεϊ ανά τα χρόνια. Αλλά όταν τον είδανε στο Μαϊάμι μετά από αυτό που έκανε στον αστράγαλό του, τότε θα κατάλαβαν πως ο Μάρεϊ είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές όλων των εποχών, ένας εκ των καλύτερων αγωνιστών.

Θα μπορούσε να είχε κερδίσει 10 Majors αν δεν ήταν στην εποχή των Big-3. Αλλά και πάλι, αυτός είναι ο Άντι Μάρεϊ. Είναι ένας απίστευτος μαχητής. Έχει τόσες γνώσεις, τόση εμπειρία, και εξακολουθεί να βλέπει το τένις σαν παιδί, όπως όταν ήταν 14 ετών. Είναι μαχητής. Είναι ένας πολεμιστής εκεί έξω.”

Mats Wilander says Andy Murray would’ve won 10 Grand Slams if he didn’t play at the same time as the Big 3:

“A lot of people have misunderstood Andy Murray over the years. But when you see him in Miami after doing that to his ankle, suddenly, they might realise Andy Murray is… pic.twitter.com/w1NrHOoQi8

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) April 8, 2024

The post Βιλάντερ για Μάρεϊ: “Ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιλάντερ, Μάρεϊ, “Ένας,vilanter, marei, “enas