Μεντβέντεφ: “Δεν με εξέπληξε η ήττα του Αλκαράθ”

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα την Δευτέρα το βράδυ απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ αφήνοντας πίσω του το περσινό τουρνουά το οποίο και ολοκλήρωσε με ρεκόρ 0-3 στον όμιλο. Ο Ρώσος και Νο3 του κόσμου θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για 18η(!) φορά στην καριέρα του, με τον Γερμανό να επικρατεί του Κάρλος Αλκαράθ κάτι που δεν έκανε εντύπωση στον Μεντβέντεφ

“Αν αυτό συνέβαινε πριν από 2-3 μήνες, σίγουρα θα μου έκανε εντύπωση.”, είπε ο Ρώσος στη συνέντευξη Τύπου. “Το τένις είναι ένα πολύ πολύ δύσκολο άθλημα. Αυτή τη στιγμή

νιώθουμε όλοι ότι ο Κάρλος παίζει λίγο πιο αργά. Δεν έχει την ίδια αυτοπεποίθηση που είχε όλη τη χρονιά. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους. Συνέβαινε και στον Τζόκοβιτς όταν ήταν νεότερος. Το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα θα καταφέρει να ανακάμψει; Θα είναι σε αυτό το τουρνουά ή με τη νέα σεζόν;”

“Όταν έχασε το 2ο set και έδειξαν την ταχύτητα στα χτυπήματα εδάφους (goundstrokes) ο Σάσα ήταν περίπου 10χλμ/ώρα πιο ψηλά από τον Κάρλος. Αυτό είναι λίγο περίεργο. Γενικά όταν είδα τον αγώνα στην αρχή ένιωσα ότι ο Κάρλος δεν παίζει καλά, αλλά ούτε και ο Σάσα.”

“Στο τέλος αποδείχθηκε ένας υπέροχος αγώνας χωρίς καμία έκπληξη. Ο Σάσα μπορεί να παίξει καλά, να σερβίρει καλά. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να παίξουμε μαζί για 18η φορά.”

Όσο για τη μάχη με τον πολύ καλό του φίλο και κουμπάρο του Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Μεντβέντεφ ήταν ξεκάθαρος. “Δεν ξέρω πως το βλέπει εκείνος, αλλά για μένα δεν υπάρχουν φίλοι και εχθροί μέσα στο court. Απλά προσπαθώ να κερδίσω τον αγώνα. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο.”

“Όταν τελειώσει το παιχνίδι αισθάνομαι μια στεναχώρια που έχασε. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη μεριά. Έτσι ήταν και πέρσι όταν με κέρδισε εδώ. Πρόσεχε πως θα μου μιλήσει για 1-2 ημέρες. Είναι το ίδιο και από δύο πλευρές.”

 ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post Μεντβέντεφ: “Δεν με εξέπληξε η ήττα του Αλκαράθ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα