Μειώθηκαν στο μισό οι θεατές στο Γαλλικό Όπεν

Η Γαλλική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (FFT), ανακοίνωσε ότι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες στο Roland Garros, θα είναι μειωμένοι σε ποσοστό άνω του 50% σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Πριν 10 μέρες είχε ανακοινωθεί ότι οι καθημερινοί επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του Παριζιάνικου Grand Slam θα έφταναν τους 11,500 ωστόσο την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι ο ημερήσιος αριθμός θεατών, δεν μπορεί να ξεπερνάει τους 5,000.

Αρχικά είχε

προβλεφθεί οι 11,500 θεατές να χωριστούν από 5,000 στα δύο κεντρικά courts Philippe Chatrier και Suzanne Lenglen και 1,500 στο Simonne-Mathieu.

Με τα νέα δεδομένα, θα επιτρέπεται η ύπαρξη κοινού μόνο στο Philippe Chatrier (5,000 θεατές) ενώ στα άλλα δύο γήπεδα θα διεξάγονται αγώνες χωρίς θεατές. Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, ακόμα και μέσα στο γήπεδο.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της αυξητικής τάσης που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορονοϊού σε καθημερινή βάση στο Παρίσι.

The evolving hygiene situation in the Paris area has prompted the Paris police department to limit the number of spectators who may enter the 12 hectares Roland Garros site on a daily basis to 5,000 during the tournament. #RolandGarros https://t.co/3LL9iJbOGq

Roland-Garros (@rolandgarros) September 17, 2020

The post Μειώθηκαν στο μισό οι θεατές στο Γαλλικό Όπεν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα