Γαλλικό Όπεν: Εκτός Παρισιού η Οσάκα!!

Τελικά, ο τραυματισμός που ταλαιπωρούσε τη Ναόμι Οσάκα στα τελευταία στάδια της θριαμβευτικής πορείας της στο Αμερικανικό Όπεν, αποδείχθηκε πιο σοβαρός.

Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια, απέσυρε τη συμμετοχή της από το Γαλλικό Όπεν λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό του αριστερού της ποδιού ο οποίος, όμως, δεν την εμπόδισε να κατακτήσει τον 3ο Grand Slam της καριέρας της, πριν μερικές ημέρες στη Νέα

Υόρκη.

Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για το Παριζιάνικο Grand Slam καθώς η Οσάκα είναι το πιο “hot” όνομα της μετα-καραντίνας εποχής, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Western & Southern Open (δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού) και φυσικά στην κατάκτηση του Αμερικανικού Όπεν, για δεύτερη φορά μετά από αυτή το 2018.

“Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παίξω φέτος στο Γαλλικό Όπεν. Ο προσαγωγός μου είναι ακόμα ερεθισμένος και δεν θα έχω χρόνο να προετοιμαστώ για το χώμα καθώς τα δύο αυτά τουρνουά είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Εύχομαι στους διοργανωτές ότι καλύτερο” έγραψε στα social media η Οσάκα.

Το Γαλλικό Όπεν θα διεξαχθεί 27 Σεπτεμβρίου με 11 Οκτωβρίου, έχοντας μεταφερθεί από την παραδοσιακή του ημερομηνία στα τέλη Μαΐου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Έτσι, η Οσάκα γίνεται η δεύτερη top τενίστρια που αποσύρεται από τη διοργάνωση, μετά την απόφαση του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλει Μπάρτι, να μην ταξιδέψει στο Παρίσι.

pic.twitter.com/W0tLuvib5U

— NaomiOsaka大坂なおみ (@naomiosaka) September 18, 2020

The post Γαλλικό Όπεν: Εκτός Παρισιού η Οσάκα!! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα