Τι έκανε πάλι ο Μουσέτι… – VIDEO

Ο Λορένζο Μουσέτι απέδειξε ότι η νίκη επί του Στάνισλας Βαβρίνκα και μάλιστα με το εντυπωσιακό 6-0, 6-4, μόνο τυχαία δεν ήταν στον 1ο γύρο της Ρώμης καθώς την Πέμπτη έβγαλε εκτός συνέχειας και τον Κέι Νισικόρι που προσπαθεί να επανέλθει μετά από τραυματισμό.

Ο 18χρονος από παραλιακή κωμόπολη Καράρα, στα βορειοδυτικά της Ιταλίας, έχει προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού στους συμπατριώτες του που βλέπουν έναν ακόμη ανερχόμενο Ιταλό να είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο tour τα επόμενα χρόνια, μετά τον Γιάνικ Σίνερ.

Με εντυπωσιακό τένις και χωρίς κανένα ίχνος άγχους ή πίεσης, ο Μουσέτι

κέρδισε 6-3, 6-4 τον Κέι Νισικόρι και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Rome Masters, όπου την Παρασκευή (18:00GR) θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Κέπφερ, έχοντας την ευκαιρία για τον πρώτο του προημιτελικό στο tour.

“Ήταν απίστευτο ματς. Πιστεύω ότι έπαιξα πραγματικά έξυπνα, καθώς έπαιζε κοντά στη βασική γραμμή. Ήταν διαφορετικά απ’ότι με τον Βαβρίνκα. Και οι δύο είναι σπουδαίοι πρωταθλητές. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Ένιωσα καλά με το forehand μου από την αρχή. Και σήμερα κέρδισα στο πνευματικό κομμάτι γιατί έπαιξα πολύ καλά στις κρίσιμες στιγμές. Αυτό ήταν το κλειδί, οι δύσκολες στιγμές” είπε αμέσως μετά ο ταλαντούχος τενίστας.

Ο Μουσέτι ξεκίνησε από τα προκριματικά και από το Νο224 της παγκόσμιας κατάταξης. Μετά την πρόκρισή του στον 3ο γύρο θα ανέβει στο career high Νο179 του κόσμου και σε περίπτωση που προκριθεί στα προημιτελικά, θα εκτιναχθεί κοντά στο Νο140.

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

The post Τι έκανε πάλι ο Μουσέτι… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα