Μεγάλη νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)

Δείχνοντας χαρακτήρα και την ποιότητά του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε 2-1 σετ τον Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ και πλέον εξελίσσεται αυτός σε κακό δαίμονα του Καναδού.

Ο Στέφανος σημείωσε την 3η συνεχόμενη νίκη σε πέντε συνολικά αναμετρήσεις με τον Αλιασίμ, επικρατώντας με 7-5, 3-6, 6-3 του αντίζηλού του για τα προημιτελικά του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Το Νο1 του ταμπλό, περιμένει το νικητή της τελευταίας προημιτελικής αναμέτρησης Μουσέτι-Ντιμιτρόφ για να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά της

ATP 250 διοργάνωσης.



Ο Αλιασίμ έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο ματς, πετυχαίνοντας break στο εναρκτήριο game, όμως ο Στέφανος ισορρόποησε γρήγορα και αφού πήρε πίσω το break (3-3), πέτυχε νέο στο 12ο και τελευταίο game, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ.

Ένα break στο 3ο game (2-1) ήταν αρκετό για τον Αλιασίμ στο 2ο σετ, με τον 20χρονο Καναδό Νο18 στον κόσμο, να στέλνει το ματς στο καθοριστικό σετ.

Εκεί οι δύο άνδρες πήγαιναν χέρι-χέρι στα πρώτα 7 games, μέχρι που ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός που διαχειρίστηκε καλύτερα την πίεση και εκμεταλλεύτηκε την πρώτη του ευκαιρία, κάνοντας νέο break στο 8ο game (5-3) και σερβίροντας στη συνέχεια για τη νίκη.



"Soy privilegiado de poder jugar bien y frente a una gran afición" – Stéfanos Tsitsipás

Esto fue algo de lo que dijo en su entrevista post partido, donde además practicó su español con un: "Viva La México" #CelebratingTennis #AMT2021 pic.twitter.com/XcxWHQzcqx

— Abierto Mexicano (@AbiertoTelcel) March 19, 2021

Στον άλλο ημιτελικό του Abierto Mexicano θα έχουμε Γερμανικό εμφύλιο καθώς θα αναμετρηθούν Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντόμινικ Κέπφερ.

Ο Ζβέρεφ, Νο2 του ταμπλό, δεν χρειάστηκε να δώσει αγώνα στα προημιτελικά μετά την απόσυρση του Κάσπερ Ρουντ ενώ ο Κέπφερ συνέχισε την καλή του πορεία στο Ακαπούλκο κερδίζοντας με 7-5, 6-4 τον Κάμερον Νόρι.

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES | OOP (-8h)

The post Μεγάλη νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα