Wimbledon: Χωρίς ticket queue φέτος

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Wimbledon Championships, στη φετινή διοργάνωση δεν θα ισχύσει η παραδοσιακή αναμονή για εισιτήρια που πωλούνται στα εκδοτήρια του Λονδρέζικου Grand Slam.

Το διάσημο ticket queue, θυσιάζεται στο βωμό της πανδημίας ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει περιορισμός και στη διάθεση των εισιτηρίων αφού η

χωρητικότητα θα μειωθεί αισθητά, λόγω του Covid-19.

Το queue έχει γίνει μέρος της ιστορίας του Wimbledon, με εκατοντάδες φιλάθλους ακόμα και να κατασκηνώνουν για μέρες στις εγκαταστάσεις του All England Tennis Club για να προμηθευτούν ένα μαγικό χαρτάκι.

Πέρυσι, το Wimbledon ακυρώθηκε για πρώτη φορά μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού όμως οι Λονδρέζοι διοργανωτές ελπίζουν φέτος να υποδεχθούν και πάλι φιλάθλους στις εγκαταστάσεις.

“Το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι θα έχουμε μειωμένους επισκέπτες φέτος. Γι’αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μην εφαρμόσουμε το queue και να διαθέσουμε τα εισιτήρια με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και για λόγους ασφαλείας δεν θα εφαρμοστεί το ticket queue” ανέφερε η ανακοίνωση της AELTC.

Οι διοργανωτές επεσήμαναν επίσης ότι για λόγους ασφαλείας, οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο φετινό Wimbledon θα πρέπει να μείνουν στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και δεν επιτρέπεται να νοικιάσουν μόνοι τους σπίτι, όπως κάνουν οι κορυφαίοι αθλητές.

The post Wimbledon: Χωρίς ticket queue φέτος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα