Με περίπατο στα προημιτελικά ο Νόλε

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα του κόντρα στον Ρικάρντας Μπεράνκις και μια, εν γένει, καλή εμφάνιση προκρίθηκε στα προημιτελικά του Western and Southern Open αποκλείοντας τον Τένις Σάντγκρεν με 6-2, 6-4.

Ο 33χρονος Σέρβος είναι φανερό ότι δεν έχει βρει τα πατήματά του, το ανάποδο θα ήταν παράξενο, αλλά και πάλι έχει δεδομένα την ποιότητα να καθαρίζει σχετικά εύκολα τους αγώνες και υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο Νόλε έκανε ένα άριστο πρώτο σετ

κάνοντας break με το καλημέρα σε έναν Σάντγκρεν που ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την υπερπροσπάθεια στη νίκη του κόντρα στον Αλιασίμ και δεν είχε φρεσκάδα και καθαρό μυαλό.

Ο Τζόκοβιτς έφτασε εύκολα στο διπλό break και στο 1-0 ενώ, με κεκτημένη ταχύτητα, έκανε το break και στις αρχές του δεύτερου σετ κάνοντας τη ζωή του πολύ πιο εύκολη.

Ωστόσο, δεν απέφυγε τα αρκετά αβίαστα λάθη σε όλο το ματς και στο 4-3 έμεινε πίσω με 0-40 με κίνδυνο ο Σάντγκρεν να επαναφέρει την ισορροπία.

Master στο να σώζει break points, ο Νόβακ έκανε και πάλι το θαύμα του και κράτησε το σερβίς του παίρνοντας το ματς στο έκτο του match point μιας και απόλεσε πέντε ευκαιρίες στο σερβίς του Αμερικανού.

Επόμενος αντίπαλος του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο θα είναι ο τρομερός Γιαν-Λέναρντ Στρουφ που έχει αποκλείσει στη σειρά τους Ντε Μινόρ, Σαποβάλοφ και Γκοφάν!

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Με περίπατο στα προημιτελικά ο Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα