“Αθόρυβα” στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ

Άνετος και ωραίος, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έγινε ο πρώτος χρονικά τενίστας που προκρίνεται στον προημιτελικό γύρο του Western and Southern Open!

Ο κάτοχος της διοργάνωσης έχει επωφεληθεί από μία μάλλον εύκολη κλήρωση μέχρι στιγμής και με δύο ελεγχόμενες straight sets νίκες κόντρα σε Χιρόν και Μπέντενε, βρίσκεται φρέσκος και ωραίος στον προημιτελικό γύρο!

Ο Ρώσος δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση σε μια φάση της σεζόν όπου πέρσι “οργίασε” φτάνοντας σε έξι σερί τελικούς με εκπληκτικά αποτελέσματα, μεταξύ των οποίων ήταν και η κατάκτηση του Σινσινάτι.

Ελάχιστα

εμπόδια συνάντησε από τον qualifier Μπέντενε τον οποίο και κέρδισε με 6-3, 6-3 σε ένα ματς όπου το σερβίς του ήταν παντοδύναμο και με τρία breaks “καθάρισε” εύκολα τον αντίπαλο του.

Ο επόμενος του αντίπαλος θα είναι ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ που πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή επί του Κάρεν Κατσάνοφ με 4-6, 6-3, 6-2.

Τρομερή πορεία στη διοργάνωση κάνει και ο Γιαν-Λέναρντ Στρουφ.

Ντε Μινόρ, Σαποβάλοφ και τώρα Γκοφάν είναι τα “θύματα” του διαρκώς ανεβασμένου Γερμανού που κέρδισε με 2-1 σετ τον Βέλγο, 6-4, 3-6, 6-4 και περιμένει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά εκτός και αν ο Τένις Σάντγκρεν πάρει τη νίκη της ζωής του!

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Αθόρυβα” στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα