Ολοένα και καλύτερη η Οσάκα – VIDEO

Παρουσιάζοντας σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την ζόρικη πρεμιέρα της κόντρα στην Καρολίνα Μούκοβα, η Ναόμι Οσάκα προκρίθηκε πανεύκολα στον προημιτελικό γύρο του Western and Southern Open…

Η κάτοχος δυο Grand Slam τίτλων δεν είχε καμία διάθεση για περιπέτειες στην αναμέτρηση της κόντρα σε μία πολύ επικίνδυνη τενίστρια όπως είναι η Ντιγιάνα Γιαστρέμσκα και ισοπέδωσε την νεαρή Ουκρανή με 6-3, 6-1.

Με ελάχιστα λάθη και σε τρομερή επιθετικά μέρα, η Οσάκα έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλό της και δήλωσε δυναμικά “παρούσα” στη Νέα

Υόρκη, στον τόπο του “εγκλήματος” όπου δύο χρόνια πριν κατέκτησε το παρθενικό της Slam στον επεισοδιακό τελικό κόντρα στη Σερίνα Γουίλιαμς.

Επόμενη αντίπαλος της Οσάκα, στα προημιτελικά πια, θα είναι η επίσης επικίνδυνη Ανέτ Κονταβέιτ που έφτασε πρόσφατα μέχρι τον τελικό του Παλέρμο.

Quarterfinal bound @naomiosaka defeats Yastremska 6-3, 6-1.#CInCyTENNIS pic.twitter.com/bNaVELd2Pm

wta (@WTA) August 25, 2020

Η Αμερικανίδα Τζέσικα Πέγκουλα έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Αρίνα Σαμπαλένκα με 6-2, 2-6, 6-3 και θα παίξει με την Ελίζ Μέρτενς στα προημιτελικά κάνοντας το τουρνουά της ζωής της αμέσως μετά το lockdown!

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ολοένα και καλύτερη η Οσάκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα