Με κόσμο το Roland Garros 2021

17:35 7/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Το πρώτο grand slam της σεζόν ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και τα βλέμματα των φιλάθλων, των δημοσιογράφων, αλλά και των παικτών έχουν ήδη στραφεί στο δεύτερο μεγάλο τουρνουά της σεζόν, το Roland Garros 2021.

Το Παριζιάνικο Όπεν θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Η Γαλλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως η διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 17 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου.

Πέρυσι αναβλήθηκε αναγκαστικά για το φθινόπωρο, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η νέα ομάδα διοίκησης της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τον αριθμό των ατόμων που θα μπορούν να παρευρεθούν στους αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της, Αμέλι Ουντέα-Καστέρα (Νέα Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού):

“Πρέπει να είμαστε σε θέση να οργανώσουμε το τουρνουά στις προγραμματισμένες ημερομηνίες και με τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό θεατών. Πάντα όμως, με την επιφύλαξη του τι θα μας επιτρέψουν να κάνουμε οι αρχές και λαμβάνοντας υπόψιν τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Θα εφαρμόσουμε ένα αυστηρό και πολύ καλά μελετημένο πρωτόκολλο υγείας”.

Πέρυσι, λόγω της πανδημίας, η Ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλει το τουρνουά για το φθινόπωρο και να περιορίσει το κοινό. Επιτρέπονταν μόνο 1.000 θεατές την ημέρα.

Η μεγάλη συνάντηση στο Παρίσι έχει οριστεί για τις 17 Μαΐου, την ημερομηνία έναρξης του τουρνουά, οπότε ο χρόνος που μένει είναι λίγος και τα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν πολλά και πάνω απ ‘όλα λεπτά.

The post Με κόσμο το Roland Garros 2021 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα