Η ήττα που στοίχισε στον Μεντβέντεφ – VIDEO

16:26 7/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει ηττηθεί και στους δύο τελικούς grand slam που έχει αγωνιστεί, με τον δεύτερο να λαμβάνει χώρα τον προηγούμενο μήνα στην Αυστραλία. Κάτι πάει στραβά στο τέλος των Major τουρνουά για τον Ρώσο στάρ.

Ο 25χρονος τενίστας σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως η ήττα από τον Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό US Open 2019 τον πλήγωσε περισσότερο από αυτή στο Αυστραλιανό την φετινή σεζόν (από τον Νόβακ) .

Όταν

ρωτήθηκε σε ένα YouTube Q&A ποια είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχει βιώσει, είπε: “Μέχρι στιγμής να χάσω σε έναν τελικό Grand Slam”.

“Σίγουρα η ήττα από τον Ράφα με πλήγωσε λίγο περισσότερο, επειδή είχα τις ευκαιρίες μου να κερδίσω. Θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα σε κάποια σημεία και ίσως να άλλαζα το αποτέλεσμα του αγώνα”.

Παρά την κακή εμφάνιση του Μεντβέντεφ στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, ο προπονητής του, Ζιλ Σερβάρα, δήλωσε ότι το Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη έχει την δυνατότητα να κατακτήσει ένα τίτλο grand slam.

“Ο Ντανίλ είναι κοντά στο να κερδίσει ένα Grand Slam, ακόμα κι αν πρέπει να βελτιώσει κάποιες μικρές λεπτομέρειες στο παιχνίδι του”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σερβάρα.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τη Δευτέρα 15 Μαρτίου θα ανέβει στο career high Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γιάννης Μαύρος 

The post Η ήττα που στοίχισε στον Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα