Έξαλλος ο Ρουντ τα “έχωσε” σε διοργανωτές και ATP (vid)

Ο Κάσπερ Ρουντ μπορεί να έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο Μαϊάμι επικρατώντας του Λούκα βαν Ας με 7-6(5), 1-6, 6-1, ωστόσο ο Νορβηγός είχε πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά της διοργάνωσης προς τους παίκτες στις καθημερινές ανάγκες τους στο τουρνουά. 

“Στα τρέιλερ δεν υπάρχουν πετσέτες, δεν υπάρχει κρύο νερό και υπάρχουν μόνο πλαστικές καρέκλες για να αλλάξουμε. Αυτό είναι αστείο. Ερχόμαστε κάθε χρόνο για να παίξουμε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και μας αντιμετωπίζουν έτσι.”, είπε στον διαιτητή καρέκλας ο Ρουντ

“Το

ξέρω ότι δεν είναι δικό σου λάθος, αλλά σου λέω πόσο κακό είναι αυτό”, συνέχισε ο Νορβηγός αναφερόμενος στον διαιτητή. “Το ξέρω ότι δεν τα ξέρεις αυτά, απλά στα λέω τώρα. Στα λέω για να να τα πεις στην ATP ή σε όποιον είναι υπεύθυνος γι’ αυτό.”

"En los trailers no hay toallas, agua fría y solo hay sillas de plástico para cambiarnos. Es una broma. Venimos todos los años para poner un espectáculo frente de miles de personas. Después nos tratan así"

– Ruud, contra la organización de Miamipic.twitter.com/z7kmLQ9fLV

Set Tenis (@settenisok) March 24, 2024

Ο Νο7 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τουρνουά τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, που με τη σειρά του επικράτησε του Κινέζου Σανγκ με 6-3, 7-5. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Έξαλλος ο Ρουντ τα “έχωσε” σε διοργανωτές και ATP (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα