Miami Open: Η Καλίνσκαγια επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη

Η Άννα Καλίνσκαγια θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Miami Open, μια αναμέτρηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευετερά. Η Ρωσίδα και Νο25 του κόσμου, παραχώρησε μόλις 4 games στην Γέλενα Οσταπένκο, στο επιβλητικό 6-3, 6-1, ενώ Σάκκαρη δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ημιφιναλίστ του Australian Open, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα

με 7-5, 6-4. 

Οι δύο παίκτριες θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά από τον Οκτώβριο του 2021 στο τουρνουά της Μόσχας, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει μια άκοπη πρόκριση με 6-2, 1-0 με την Καλίνσκαγια να εγκαταλείπει λόγω τραυματισμού. 

Με μια πιθανή νίκη η Σάκκαρη, η οποία μετράει 7 νίκες στα τελευταία 8 ματς, θα περάσει στα προημιτελικά για 2η φορά στη καριέρα της στο τουρνουά, το οποίο αποτελεί και το καλύτερο προσωπικό της πλασάρισμα στη διοργάνωση, όπου θα αντιμετωπίσει είτε την περσινή φιναλίστ Έλενα Ριμπάκινα, είτε την Μάντισον Κις. 

Μια πιθανή νίκη ωστόσο, θα δώσει την ευκαιρία στην Ελληνίδα τενίστρια να ανέβει στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και να ξεπεράσει την Κινγουέν Ζενγκ, η οποία αποκλείστηκε στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. 

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Η Καλίνσκαγια επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα