Μάγεψε το πλήθος ο Τσιτσιπάς (vid)

Δεν είναι απλά ένας σπουδαίος τενίστας που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια στο ATP Tour αλλά και ένας σόου μαν που ξέρει να διασκεδάζει τα πλήθη, τόσο μέσα όσο και έξω από τα courts.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αλιασίμ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Ακαπούλκο, επιβεβαίωσε την εκπληκτική σχέση που έχει με το κοινό, σε κάθε γήπεδο και χώρα που αγωνίζεται, δίνοντας μια εντυπωσιακή παράσταση στην on-court συνέντευξή του.

“Ήταν ένα σπουδαίο

ματς. Και οι δύο βγάλαμε απίστευτη ενέργεια μέσα στο γήπεδο, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχω τεράστιο σεβασμό στον Φίλιξ. Θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον και θα παίξει απίστευτο τένις. Είμαι ευγνώμων που παίζω σε αυτό το court, είμαι ευγνώμων που μπορώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό” είπε ο Στέφανος.

Στη συνέχεια αληλλεπίδρασε με το κοινό και γνώρισε την αποθέωση κάνοντας επίδειξη και των μαθησιακών δυνατοτήτων του, μιλώντας Ισπανικά.

Σε κάποια στιγμή, ολόκληρο το γήπεδο του φώναζε “Ναι, μπορείς” και πλέον ο Τσιτσιπάς μένει να αποδείξει αν μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος στο Ακαπούλκο.

Στα ημιτελικά, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Λορένζο Μουσέτι που κέρδισε 6-4, 7-6(3) τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

"Soy privilegiado de poder jugar bien y frente a una gran afición" – Stéfanos Tsitsipás

Esto fue algo de lo que dijo en su entrevista post partido, donde además practicó su español con un: "Viva La México" #CelebratingTennis #AMT2021 pic.twitter.com/XcxWHQzcqx

— Abierto Mexicano (@AbiertoTelcel) March 19, 2021

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES | OOP (-8h)

The post Μάγεψε το πλήθος ο Τσιτσιπάς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα