US Open: Στο μισό της Μπάρτι η Σάκκαρη (draw)

Στο πάνω μέρος του ταμπλό τοποθετήθηκε η Μαρία Σάκκαρη, στην κλήρωση του US Open που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο17 του ταμπλό, βρίσκεται στο ίδιο μισό με τις Άσλεϊ Μπάρτι, Καρολίνα Πλίσκοβα, Μπιάνκα Αντρεέσκου και Ίγκα Σφιόντεκ.

Τη 19χρονη Ουκρανή, Μάρτα Κόστιουκ, Νο56 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA θα αντιμετωπίσει η Μαρία στον 1ο γύρο, σε μια άκρως απαιτητική αναμέτρηση,

μιας και η Κόστιουκ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γυναικείου Tour.

Μάλιστα, έχει και ελληνικό υπόβαθρο, μιας και γυμναστής της τα τελευταία χρόνια, είναι ο Χρήστος Φιωτάκης!

Στον 2ο γύρο, εφόσον βρεθεί εκεί, η 26χρονη Ελληνίδα θα παίξει με μια εκ των Κατερίνα Σινιάκοβα και Αναστασία Σεβάστοβα. Η Πέτρα Κβίτοβα, Νο10 του ταμπλό, είναι η πιθανή αντίπαλος της Μαρίας στον 3ο γύρο.

Αν καταφέρει και βρεθεί στις “16” καλύτερες, η Σάκκαρη θα παίξει πιθανότατα κόντρα σε μια εκ των Μπιάνκα Αντρεέσκου και Γελένα Οσταπένκο, ενώ η Καρολίνα Πλίσκοβα (No4) είναι η πιθανότερη τενίστρια να βρεθεί στην “8αδα” από το παραπάνω bracket.

Όσον αφορά τη Νο1 τενίστρια του κόσμου Άσλεϊ Μπάρτι, έχει πιθανότερη διασταύρωση στα ημιτελικά την Πλίσκοβα, ενώ πιο πριν θα χρειαστεί να παίξει, βάση κατάταξης, κατά σειρά με τις: Ζβονάρεβα (1R), Τάουσον (2R), Κουντερμέτοβα (3R), Μπρέιντι (4R) και Σφιόντεκ (QF).

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Αρίνα Σαμπαλένκα, Ναόμι Οσάκα, Ελίνα Σβιτολίνα και Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Πιθανοί προημιτελικοί

Μπάρτι – Σφιόντεκ
Κα. Πλίσκοβα – Αντρεέσκου
Οσάκα – Σβιτολίνα
Σαμπαλένκα – Κρεϊτσίκοβα

Ντέρμπι 1ου γύρου

Χάλεπ – Τζιόρτζι
Στίβενς – Κις
Κέρμπερ – Γιαστρέμσκα
Μλαντένοβιτς – Κόντα
Μουγκουρούθα – Βέκιτς
Ζαμπέρ – Κορνέ
Μπάρτι – Ζβονάρεβα
Σάκκαρη – Κόστιουκ

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post US Open: Στο μισό της Μπάρτι η Σάκκαρη (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα