Λευκωσία: Το απόλυτο και στα διπλά για τις Ελληνίδες τενίστριες

19:35 2/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Μετά το 5/5 στα μονά οι Ελληνίδες τενίστριες έκαναν το απόλυτο και στα διπλά κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Τρίτης, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά TE U16 Hellenic Bank Masters Tennis Academy G3 (κατηγορίας 3) που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Λευκωσία

Η Δανάη Δημητσάνη, μαζί με την Ισραηλινή συμπαίκτριά της Σίρα Ντβιρ, παραχώρησαν μόλις ένα game

στο επιβλητικό 6-1, 6-0 κόντρα στις Κατερίνα Χατζησβαρνά (Κύπρος) και Άννα Μπιτσένκο (Ρωσία) και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις Νο1 του ταμπλό Ντάρια Μπίλικ (Ουκρανία) και Ρομίνα Χίνκου (Μολδαβία) που πέρασαν bye από τον 1ο γύρο. 

Μεγάλη νίκη και για το δίδυμο Δήμητρα Κουμουτσέα και Αντωνία Κούσιου, οι οποίες κέρδισαν τις Λιθουανός και Νο4 του ταμπλό, Σμίλτ Μιλασεβιτσιούτε και Βάσαρε Σταναϊτιούτε με 7-6(4), 6-7(5), 10-2 και στην επόμενη φάση θα παίξουν με τις Κύπριες Θέα Γρηγορίου και Ελεονώρα Φωτίου που κέρδισαν τις Νάντια Γιάσερ (Κύπρος) και Φιόνα Πραντ (Γερμανία) με 5-7, 7-6(3), 6-2.

Την είσοδό τους στα προημιτελικά εξασφάλισαν και οι Βενετία Λέκκα και η Ρωσίδα Αλεξάντρα Βολομπούεβα μετά τη νίκη τους με 6-1, 6-1 κόντρα στις Κύπριες Άννα Μαρία Ηλία και Λουκιάνα Ψύχα. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τις Νο2 του ταμπλό Χριστίνα Αμουργιανού και Άντρεα Γεωργίου Παπακυριάκου που πέρασαν bye από τον 1ο γύρο. 

Εκτός από τα διπλά των κοριτσιών, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε και τον 1ο γύρο στο κυρίως ταμπλό των αγοριών με τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Στέλιο Ξενικάκη να μένει εκτός συνέχειας μετά την ήττα από τον Άθω Καρακατσιάνη με 6-1, 6-2. 

The post Λευκωσία: Το απόλυτο και στα διπλά για τις Ελληνίδες τενίστριες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα