Διαιτησία: Αυτό αλλάζει η ΚΕΔ μετά την διαρροή του ορισμού στο Βόλος – Κηφισιά

19:24 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

Διαιτησία: Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τελικά θα συνεχίσει να ενημερώνει τους διαιτητές πριν τα ματς, αλλά όχι όπως πριν. Aυτό αλλάζει από την επόμενη αγωνιστική στη Super League.

Διαιτησία: Έναν χαμό τον έκανε η διαρροή του ορισμού του Διαμαντόπουλου στο Βόλος – Κηφισιά. Καταρχήν εκτέθηκε η ΚΕΔ που είχε ενημερώσει τον διεθνή ρέφερι οτι θα παίξει το συγκεκριμένο

παιχνίδι, πριν ακόμα σφυρίξει το Ιωνικός – Χανιά στην πρεμιέρα των play off της Super League 2. Αντικαταστάθηκε, αλλά η ζημιά στα στεγανά έγινε.

Η Επιτροπή έψαξε και βρήκε την διαδρομή της διαρροής του ορισμού. Από ποιον ξεκίνησε, σε ποιον έφτασε και που κατέληξε. Ο Διαμαντόπουλος έμεινε εκτός το περασμένο Σαββατοκύριακο και επιστρέφει δριμύτερος ως 4ος στο ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ.

Ολα καλά με τον Αρκά, αλλά η ζημιά για τους υπόλοιπους διαιτητές έγινε. Η ΚΕΔ αν και αρχικά ειχε αποφασίσει να μην ξανά στείλει μπαλάκια και το έκανε την προηγούμενη αγωνιστική, το άλλαξε το πλάνο και πλέον αποφάσισε να εφαρμόσει νέο μέτρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, από την επόμενη αγωνιστική, ναι μεν οι διαιτητές που θα έχουν υπηρεσία θα ενημερώνονται μέσω της πλατφόρμας, αλλά χωρίς ημερομηνίες. Τι σημαίνει αυτό; Οτι όλοι οι διαιτητές θα βλέπουν αν έχουν ορισμό ο οποίος θα είναι για όλους την προσεχή Κυριακή, π.χ. αν και θα υπάρχουν παιχνίδια (play out) και το Σάββατο.

Ουδείς θα γνωρίζει αν παίζει Σάββατο ή Κυριακή. Εκτός από ορισμένους που έχουν τις «άκρες» και ξέρουν από πριν που θα πάνε.Αν έχεις… μπάρμπα στην επιτροπή όλα γίνονται.

Το θέμα είναι οτι το μάρμαρο θα το πληρώσουν εκείνοι που δεν φταίνε και όχι εκεινοι που βγάζουν τους ορισμούς τους σε φέιγ βολάν!

Επίσης να σημειωθεί οτι ο ορισμός του Διαμαντόπουλου «έσπασε» πριν ακόμα η Επιτροπή ενημερώσει τους διαιτητές για τα ματς του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαιτησία, Αυτό, ΚΕΔ, Βόλος – Κηφισιά,diaitisia, afto, ked, volos – kifisia