Λάρνακα: Στα προημιτελικά των διπλών η Παπαμιχαήλ

Την πρόκριση για τα προημιτελικά των διπλών στο ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων στη Λάρνακα εξασφάλισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια παίζει στο πλάι της 19χρονης Πορτογαλίδας, Ματίλντε Ζορζ, και μαζί πέτυχαν την πρώτη τους νίκη.

Οι κορυφαίες του ταμπλό κατάφεραν να επικρατήσουν των Ρουμάνων, Μίριαμ Μπιάνκα Μπούλγκαρου και Ανδρέα Μίτου, με 4-6, 6-1, 10-8, έπειτα από μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα στο Court 7 των εγκαταστάσεων της Κύπρου.

Λίγες

ώρες μετά μπήκαν εκ νέου στο κορτ, για να αναμετρηθούν με τις Γερμανίδες, Τζούλια Μίντεντορφ και Νόμα Νόχα Ακούγκιε, και το ματς διακόπηκε στο 5-5 του πρώτου set. Θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή (15/3), με ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά να διακυβεύεται.

Στην 8άδα των διπλών ολοκλήρωσε την πορεία της και η Μιχαέλα Λάκη, που έπαιξε δίπλα στην 20χρονη Ολλανδή, Ανούκ Κοέβερμανς. Το δίδυμο της 18χρονης Ελληνίδας κέρδισε πρώτα τις Σεμπαστιάνα Σκιλιπότι (Ελβετία) και Σελίν Σιμούνγιου (Ιρλανδία) με 6-1, 6-3, και σήμερα έχασαν από τις No3 του ταμπλό, Τένα Λούκας (Κροατία) και Κριστίνα Μλαντένοβιτς (Γαλλία) με 6-3, 6-3.

Στον πρώτο γύρο των διπλών ηττήθηκαν οι Ελένη Χριστοφή, Μάρθα Ματούλα και Δήμητρα Παύλου. Οι δύο πρώτες αντιμετώπισαν μαζί τις Ισπανίδες, Ιρένε Μπουρίγιο Εσκοριουέλα και Ανδρέα Λαζάρο Γκαρσία, και έχασαν με 7-5, 6-1. Η Παύλου συνεργάστηκε με την Κύπρια, Μαρία Σιοπάτσα, και έχασαν από τις Ιταλίδες, και No2 του ταμπλό, Ντέμπορα Κιέζα και Μαρτίνα Κολμένια, με 6-4, 6-1.

Όσον αφορά τα μονά της διοργάνωσης, Παπαμιχαήλ, Ματούλα και Παύλου έχασαν στις πρεμιέρες τους στο κυρίως ταμπλό, ενώ Χριστοφή και Λάκη δεν πέρασαν τα προκριματικά. Η Παπαμιχαήλ έπαιξε με την 20χρονη Γερμανίδα (No1 του ταμπλό) Νόμα Νόχα Ακούγκιε, και έχασε με 7-5, 3-6, 6-1.

Η Ματούλα ηττήθηκε από την 30χρονη Γαλλίδα, Κριστίνα Μλαντένοβιτς, με 6-1, 7-5, ενώ η Παύλου δεν τα κατάφερε απέναντι στην 27χρονη Ιταλίδα qualifier, Ντέμπορα Κιέζα, μιας και έχασε με 6-0, 2-6, 6-3.

The post Λάρνακα: Στα προημιτελικά των διπλών η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα