Κωδικός: Επιβίωση – VIDEO

17:22 9/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Σερίνα Γουίλιαμς αν και έφτασε στα όριά της, κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της αξιόμαχης Άλισον Ρίσκε και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Wimbledon για 12η φορά στην καριέρα της. Στις “4” καλύτερες και η Σιμόνα Χάλεπ…

Η σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια μπορεί να έμεινε πίσω με μπρέικ στο τρίτο σετ του αγώνα της την Τρίτη, όμως μπόρεσε με μια τρομερή αντεπίθεση, να φτάσει στη νίκη-πρόκριση για τα ημιτελικά του Βρετανικού Major.

Απίστευτα

πράγματα από την 37χρονη Σερίνα, που όχι απλά δεν πτοήθηκε από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποιούσε η Ρίσκε μέχρι εκείνη την ώρα, αλλά κερδίζοντας τα έξι από τα οκτώ τελευταία γκέιμς που παίχτηκαν, έφυγε νικήτρια από το κεντρικό court.

Μετά από δυο ώρες μάχης, η Γουίλιαμς επικράτησε με 6-4, 4-6, 6-3 της συμπατριώτισσας της και περιμένει την Μπάρμπορα Στρίτσοβα.

Στον έτερο προημιτελικό που ξεκίνησε στις 15:00GR, η Σιμόνα Χάλεπ δυσκολεύτηκε μόλις για ένα σετ κόντρα στην Σουάι Ζανγκ και μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση, αφού έκανε το 1-0.

Η Ρουμάνα πέρασε στα ημιτελικά με 7-6(4), 6-1, κερδίζοντας τα 12 από τα 15 τελευταία γκέιμς που παίχτηκαν, μιας και η Κινέζα είχε προηγηθεί με 1-4 στο εναρκτήριο σετ, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε.

Η Χάλεπ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελίνα Σβιτόλινα.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κωδικός: Επιβίωση – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα