Είναι μόνο η αρχή – VIDEO

13:28 9/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Το Wimbledon Championships για την Κόκο Γκοφ είναι απλά ένα τέλειο ξεκίνημα σε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα

Είναι μόλις 15 ετών και 4 μηνών κι όμως έδωσε το παρόν στις “16” καλύτερες του φημισμένου Wimbledon!

H Κόκο Γκοφ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάρτα ελεύθερης συμμετοχής που πήρε από τους διοργανωτές για τα προκριματικά του τρίτου Grand Slam της σεζόν και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο του κυρίως ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-3 απ’τη

Σιμόνα Χάλεπ.

Αυτή η τρελή κούρσα της Αμερικανίδας στο Λονδίνο, θα την ανεβάσει στο Νο139 της παγκόσμιας κατάταξης (από το Νο313 που ξεκίνησε την εβδομάδα στο Wimbledon) ενώ θα φύγει πλουσιότερη κατά 223,000 δολάρια από το νησί κι ενώ πριν από το τουρνουά είχε career prize money μόλις 75,000$.

Με την ίδια ωριμότητα που παρουσιάζει στο γήπεδο, η Γκοφ αντιμετώπισε και τον αποκλεισμό της από το φετινό Championships.

“Έμαθα πολλά όλες αυτές τις ημέρες. Έμαθα πως να παίζω σε μεγάλο κοινό. Έμαθα πως είναι να παίζεις υπό πίεση. Έμαθα πολλά και είμαι ευγνώμων γι’αυτή την εμπειρία. Το διασκέδασα πολύ. Ακόμα και σήμερα, το διασκέδασα. Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι γιατί μόλις βγήκα από το γήπεδο. Ίσως σε μερικές ώρες να ξέρω πως νιώθω.

“Έχασα στο 2ο προκριματικό γύρο στο Roland Garros. Τώρα έφτασα στη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου. Είμαι ενθουσιασμένη να δω πως θα τα πάω στο US Open και στα επόμενα τουρνουά που ακολουθούν” είπε η 15χρονη από την Καλιφόρνια.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό της για τη συνέχεια, η Γκοφ δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα κάνει αφού το Wimbledon της ανοίγει ξαφνικά νέες πόρτες και προοπτικές. Το σίγουρο είναι πως όλα τα τουρνουά θα της προσφέρουν wild card συμμετοχής.

“Δεν γνωρίζω το πρόγραμμά μου γιατί δεν περίμενα να βρίσκομαι εδώ αλλά ο στόχος μου είναι να κερδίσω το επόμενο τουρνουά που θα παίξω. Θα δούμε ποιο θα είναι. Ελπίζω να παίξω σε κάποια τουρνουά προετοιμασίας για το US Open. Ξέρω πόσο σκληρά έχω δουλέψει και αυτή η δουλειά αποτυπώνεται και στο γήπεδο, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή μου. Είμαι μόνο 15 ετών και ακόμα δεν έχω αναπτύξει πλήρως το παιχνίδι μου. Ξεκίνησα να παίζω τένις στα έξι μου. Είμαι ενθουσιασμένη για τη συνέχεια και ανυπομονώ να δω αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, τι μπορώ να κάνω στο μέλλον”

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Είναι μόνο η αρχή – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα